Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Bez's EGO Apex Overkill - Gunmetal Grå/Svart
EGO

Bez's EGO Apex Overkill - Gunmetal Grå/Svart

OVERKILL-GRYBLK

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 3 128,00

Bez etterlengtede EGO Apex Kill maskin er endelig her. Etter utallige timer i testlaboratorium, perfeksjonere og tweaking alle sider av maskinen, fortsetter EGO spekter av maskiner sin progresjon til Apex Overkill.

Killer Ink er stolte av å være viktige EU-distributører for alle lag EGO produkter.

Apex Overkill er et rotary tatovering maskin som er bygd fra en solid blokk av fly aluminium. Ikke bare har den et elegant designe, men det føles også bra når den bare veier 122 gram. Den tatoveringer utrolig godt og har den samme allsidigheten til en coil maskin, som gir det beste fra begge verdener. Dens super sterke "Overkill" motor, noe som betyr at du kan tatovere på en mye lavere spenning, samtidig piercing huden uanstrengt. Denne maskinen er en arbeidshest som er bygget for å vare!

EGO rotary tatovering maskiner er designet og laget av verdens anerkjent tatovør Bez fra Triplesix Studios, Sunderland. Bez har oppfunnet den bemerkelsesverdige "Power triangel" system. Hvert maskinen leveres med en rekke forskjellige power triangles og hvert av de forskjellige farge har en unik tetthet av gummi. Dette gjør kunstneren å konfigurere sin EGO nøyaktig hvordan de vil ha det, i form av dybde og syklus. Power triangle-system effektivt replikerer både foran og bak fjærsystem fra rotary maskin, og dermed kombinere påliteligheten og konsistensen av en rotary maskin, med den samme bearbeidbarhet som en coil maskin.

EGO Apex Kill inneholder følgende:

  • Elegant designe
  • Aluminium Konstruksjon
  • Guillatine Vice Clamp
  • Power Triangle System
  • "Overkill" Motor
  • Phono Connection - EGO 1.5M Strømkabel inkludert
  • Vekt: 122g

Alle bestillinger betalt for før Kl 15:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

  Loading...