Equaliser Fox tatoveringsmaskiner fra KWADRON er noen av de mest populære roterende tatoveringsmaskinene på markedet, med mange tatovører rundt om i verden som bruker en Fox Mini eller Fox Big som en del av oppsettet.

Etter hvert som etterspørselen etter de to Equalizer Fox-maskinene blir stadig større, fortsetter KWADRON å oppdatere de roterende maskinene sine med nye funksjoner og deler.

Les videre for å finne ut hva de siste versjonene av Equalizer Fox Mini V3 og Fox Big V2 har å tilby tatovører.

Equaliser Fox Mini V3

Etter den store suksessen til første- og andregenerasjons Equalizer Fox Mini tatoveringsmaskiner, har KWADRON begynt å modernisere V3-modellen ytterligere med et nytt, oppdatert design.

Sammenlignet med tidligere versjoner, tilbyr Equaliser Fox Mini V3 en utskiftbar slaglengde, noe som gjør den mer allsidig enn noen gang før. Den roterende V3-maskinen leveres med 3 eksenter og kan raskt endres ved å skru ut 2 skruer og bytte dem ut.

Equalizer Fox Mini V3 kommer også med 4 drivstenger for å la tatoveringsartister montere praktisk talt alle grep på markedet, enten de er engangs- eller gjenbrukbare og med eller uten krage.

Selv om det kan være nye endringer, er det en ting som forblir uendret, nemlig den sterke, holdbare og problemfrie 4,5 W-motoren på innsiden - den fungerer glimrende i både tidligere modeller og den oppdaterte V3-maskinen!

Med en kombinasjon av høy effekt, lav vekt og muligheten til å justere alle maskinparametere, er den allsidige Equalizer Fox Mini V3 den ideelle roterende tatoveringsmaskinen for alle artister, uansett stil eller teknikk.

Equaliser Fox Big V2

Andre generasjon Equalizer Fox Big tatoveringsmaskin har mottatt en enorm makeover fra KWADRON, både innvendig og utvendig.

I motsetning til den forrige modellen, tilbyr Equaliser Fox Big V2 nå justerbar slaglengde fra 1 til 5 mm, noe som gjør den roterende tatoveringsmaskinen mer allsidig enn noen gang før.

Tatovører kan nå bruke både tradisjonelle tatoveringsnåler og Cheyenne-patroner med Fox Big V2, samt engangs- og gjenbrukbare grep, med eller uten krage. For de som bruker tradisjonelle nåler, kommer maskinen med en tykk, gjenbrukbar O-ring for å stabilisere nålen, noe som er mer holdbart og effektivt enn å bruke strikker.

KWADRON har utstyrt Equalizer Fox Big V2 med en holdbar 10-watts motor - en nyere versjon av den som er finnes i Fox Big V1 - for å sikre at den roterende tatoveringsmaskinen er egnet for alle stiler.

For å runde av, så har du det elegante designet til Equalizer Fox Big V2, som består av en CNC-maskinert aluminiumsramme av flykvalitet med anodisert farge og RCA-forbindelse.

Uansett hvilken Equalizer Fox tatoveringsmaskin du velger, kan du være sikker på at den vil være et flott tillegg til arbeidsstasjonen i årene som kommer!