KWADRON er kanskje best kjent for sine høykvalitets patroner og nåler, men du kan være sikker på at utvalget av Equaliser tatoveringsmaskiner er like fantastisk!

Alle Equalizer tatoveringsmaskiner designet av KWADRON i Polen, er laget av materialer av topp kvalitet og perfekte for en rekke tatoveringsstiler.

Equaliser Proton var KWADRONs første rotary tatoveringsmaskin i pennestil som har et avansert girsystem som gjør det veldig stillegående og pålitelig.

Denne maskinen som er ment for bruk med patroner har en ramme laget av anodisert aluminium av høyeste kvalitet slik at det blir fullstendig mangel på vibrasjoner.

Vi tilbyr også separate 25 mm aluminiumsgrep til din Proton, slik at du kan bruke disse mens den andre er i autoklaven.

KWADRON fulgt opp fra Proton ved å gi ut en versjon med navn Equaliser Proton Enduro, som har et lignende penneformet design, men veier 10 gram mindre, noe som gjør det lettere å bruke over lange tatoveringsøkter.

Equalisers Enduro penn er en veldig stillegånde tatoveringsmaskin som gir deg nesten ingen vibrering når den er i gang. Den er ideell for alle typer arbeid, enten det er lining, shading eller fargepakning.

Equaliser Mikron fra KWADRON er en utrolig liten og lett rotary tatoveringsmaskin, som bare veier 55 gram!

Den ergonomiske formen gjør den veldig behagelig å jobbe med, og den er kompatibel med både grep som skrus på og standard patrongrep med backstem.

Equaliser Mikron Turbo skiller seg fra Mikron med sin lengre markørpenneform, selv om begge de patronbaserte rotary maskinene har en 4,5 W Faulhaber motor og en slaglengde på 3,5 mm.

I motsetning til standard Mikron har den KWADRON designede Mikron Turbo også en skjult RCA tilkobling i en 35 graders vinkel for optimal holdbarhet og pålitelighet.

Equaliser Drop Pen er en rotary tatoveringsmaskin med en kompakt, ergonomisk form som passer perfekt i hånden din.

Den kompakte størrelsen på Drop Pen, som bare er 9 cm lang og 35 mm i bred, gjør denne maskinen fra KWADRON perfekt balansert og bidrar til å redusere tretthet under lange tatoveringsøkter.

I hjertet av Equaliser Drop Pen tatoveringsmaskinen er en motor på 6 Watt som garanterer et hardt treff og som er egnet for å pushe maskinen til å utmerke seg i alle tattoveringsstiler, enten det er lining, shading eller farging.

Equaliser Mini Spike V2 er en rotary tatoveringsmaskin som fungerer med både patroner og standard tatoveringsnåler og gir deg muligheten til å jobbe med engangsgrep som kan brukes på nytt, alt etter hva du selv ønsker.

Selv om V1 var en maskin dedikert til shading, vil den nye muligheten for justerbar slaglengde fra 2,4 til 4,0 mm gjøre at Mini Spike V2 nå er egnet for lining, shading og fargefylling.

Equaliser Wireless Tattoo Pen er en brukervennlig trådløs tatoveringsmaskin med innebygd batteri - ingen flere kabler og strømforsyninger!

Equalisers trådløse maskin har et aluminiumshus og har en lettleselig digital skjerm og tre knapper for betjening av maskinen.

Denne maskinen kommer med et aluminiumsgrep med en diameter på 32 mm, samt to ekstra sklisikre silikongrep (32 og 35 mm). En USB C ladekabel er også inkludert i esken.

Uansett hvilken Equaliser tatoveringsmaskin fra KWADRON du går for, kan du være sikker på at den vil være et godt tillegg til arbeidsstasjonen din!