FK Irons EXO er en modulær rotary tatoveringsmaskin fra den amerikanske produsentens som etterfølgerer den trådløse Spektra Flux tatoveringsmaskinen og tilbyr ustoppelig kraft, enten kablet eller trådløs.

EXO er utstyrt med den samme 9 watts børsteløse motoren som finnes i Flux, og er ideell for lining, fargepakking og ensfarget arbeid, og krever mindre passeringer for å mette blekk, og reduserer dermed smerter på huden.

FK Irons EXO tatoveringsmaskin inkluderer et 40 mm ergonomisk grep, som gjør det mer behagelig å bruke under lengre tatoveringsøkter. Grepet er også fremovervektet, noe som gir rotary maskinen en pennelignende følelse som hjelper til med å eliminere smerter i håndleddet og gir maksimal nålkontroll.

Det er tre slaglengder å velge mellom når du bestiller FK Irons EXO: 2,5, 3,2 og 4,0 mm. Den beste versjonen for deg vil være avhengig av måten du tatoverer på.

Avhengig av hva du foretrekker, kan FK Irons EXO brukes kablet eller trådløst. Den medfølgende RCA Bolt lar deg bruke tatoveringsmaskinen med en tradisjonell strømforsyning og RCA kabel, samt tilby muligheten til å koble rotary maskinen sammen med DarkLab Hover strømforsyningen for å aktivere eGive.

Du kan raskt og enkelt løsne RCA Bol og bytte den med en PowerBolt batteripakke med opptil 10 timers kjøretid hvis du foretrekker trådløs tatovering. Ved å bruke PowerBolt kan du også koble EXO til DarkLab appen via Bluetooth for fremtidige oppdateringer og bruk av eGive.

Så hva er eGive? Som navnet antyder, lar denne funksjonen deg elektronisk kontrollere mengden av "give" eller motstanden fra nålen når den støter på huden, på tatoveringsmaskiner - selv om den er direkte drevet. Dette gjør at tatoveringsartister kan endre mykheten eller hardheten til maskinens treff for å oppnå mer nøyaktige resultater.

Ved å bruke DarkLab appen eller PowerBolt kan du justere eGive til EXO eller Flux i 6 innstillinger, fra 0 til 5, hvor 0 gir ’no give’ (derfor det hardeste treffet) og 5 som tilsvarer det mykeste treffet.

Sjekk ut videoopplæringen nedenfor om hvordan du bruker eGive!