Det har vært et spennende år for den australske tatoveringsmaskinbyggeren Inkjecta, skaperne av det populære Flite Nano sortimentet av rotary maskiner som har lansert sin etterlengte trådløse tatoveringsmaskin, Flite X1.

Inkjecta Flite X1 er en trådløs, batteridrevet rotary tatoveringsmaskin som er full av innovativ teknologi og tilbyr en overflod av justeringsalternativer.

Flite X1 har opptil 8 timers kjøretid og leveres med to utskiftbare og oppladbare Li-Ion batterier, samt en batterilader, slik at du kan justere balansen på tatoveringsmaskinen slik at den passer til din stil.

Takket være de intuitive kontrollene kan du raskt og enkelt justere både spenningen og nåledybden på maskinen din. Som med mange rotary Inkjecta maskiner, er Flite X1 superlett og veier bare 139 g med det lille batteriet og 144 g med det store.

I hjertet av Inkjecta Flite X1 er ikke bare en, men to tilpassede nanoteknologiske motorer - en for driften og den andre for justering av nåledybden. Den er fullstendig kompatibel med Inkjecta Flite Nano cams og nåler.

Forsikre deg om at du ser vår fulle videoanmeldelse av den trådløse Inkjecta Flite X1 tatoveringsmaskin nedenfor!

Inkjecta stoppet ikke der, da de fulgte opp utgivelsen av sin første trådløse tatoveringsmaskin med ikke bare en, men to grep som er spesielt designet for bruk med Flite X1.

Vi presenterer Inkjecta Flite X1 Ergo og Sniper grep, som er kompatible med alle større patronmerker. De er også fullstendig autoklaverbare, ergonomisk designet og tilgjengelige i forskjellige materialer, vekter, størrelser og farger som passer til din tatoveringsstil og preferanser.

Som navnet antyder, har Flite X1 Ergo grepene et ergonomisk design som er behagelig å holde under lengre tatoveringsøkter. X1 Ergo grepene er laget av ett av to materialer: aluminium og delrin. Delrin er det ideelle materialet som brukes under design av deler for å erstatte metall.

Inkjecta fulgte opp skapelsen av disse Ergo grepene med Flite X1 Sniper grep, som har en slankere profil og er tilgjengelige med to diametre: 30 og 35 millimeter.

Som ved Ergo grep, er Inkjecta Flite X1 Sniper grepene laget av aluminium eller delrin. Delrin versjonene er lettere enn deres Ergo kolleger.

Både Flite X1 Ergo og Sniper grepene er viktige for tatoveringsartister som bruker den trådløse Flite X1 tatoveringsmaskinen. Du kan sjekke ut vår videoanmeldelse av grepene nedenfor!