Kenji Diederen er en nederlandsk tatoveringsartist kjent for sine strålende realismetatoveringer i svart og grå.

Kenji startet sin tatoveringskarriere i august 2016 og har skapt noe av det beste innen svart og grå tatovering i hjemlandet Nederland.

Etter å ha tatovert en stund på Royal Ink Art Collective i Brunssum og på Pitch Black Studio i Heerlen, dro Kenji deretter til sitt forrige studio, Tattoo Joey i Roermond, tidlig i 2020.

Kenji startet et nytt tatoveringseventyr 1. april 2021 og ble en del av et underjordisk mannskap av venner i hans gatekunstelskende hjemby Heerlen i tatoveringsstudioet Onze Shop.

Når han ikke er i studio, kan Kenji bli funnet å delta i forskjellige messer i Europa, inkludert det populære Amsterdam Tattoo Convention i den nederlandske hovedstaden.

Kenji fant raskt sin kjærlighet til svart og grått arbeid da han begynte å tatovere og har jobbet hardt de siste fem årene for å komme seg til det høye nivået du kan se i dag.

Mens han er dyktig på blackwork, samt tatoveringer med fine linjer, ligger Kenjis sanne styrke i realisme, og han skaper noen av de beste portrettene og dyreinspirerte tatoveringene du finner!

Kenji bruker en rekke utstyr fra Killer Ink for å lage sine utmerkede tatoveringer, inkludert Silverback Ink® og Panthera Tattoo Ink.

Sørg for å følge Kenji Diederen på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på alle hans nyeste tatoveringer!