Micky Sharpz coil-tatoveringsmaskiner er noen av de mest gjenkjennelige i tatoveringsindustrien, med mange artister over hele verden som bruker denne eller flere av den daglig.

Vi tilbyr en rekke høykvalitets coil-maskiner fra Micky Sharpz, inkludert maskiner til linjering, skyggelegging og farging med en av fire rammer: messing, bronse, støpejern eller rustfritt stål. Alle Micky Sharpz coil-maskiner er individuelt nummerert og har et ekthetsbevis.

Med så mange tatovører som er lojale mot en Micky Sharpz coil, ønsket vi å ta en titt på noen av favorittene i serien og muligens finne den neste maskinen din!

Micky Sharpz Bronze Micro Dial tatoveringsmaskin - Liner

Bronze Micro Dial coil-tatoveringsmaskin fra Micky Sharpz er konstruert av fosforbronse og har en liten "T Dial"-ramme, som er gjort mindre for en rask og god kontur. Den inneholder også kraftige, høyoppløselige H/D-coils og en hurtigskifteenhet med delt spennhylse.

Med en vekt på omtrent 250 gram, går Micky Sharpz 'Bronze Micro Dial som en absolutt drøm og er perfekt for linjering.

Micky Sharpz hybrid tatoveringsmaskin i rustfritt stål – linjer/farge/skygge

Micky Sharpz designet Stainless Steel Hybrid for å inkludere hovedtrekkene i verdens beste coil-maskiner. Stainless Steel Hybrid er veldig robust og  har en jevn drift, samtidig som den er pent balansert og kraftig, og er ideell for linjering, skyggelegging og farging.

Denne tatoveringsmaskinen er laget av rustfritt stål og veier rundt 235 gram, og har presisjonsstøpt voksstøping av høy kvalitet som sikrer perfekt justering av komponentene. Den kommer også med høyoppløselige magnetiske spoler fra Sharpz og en delt spennhylse for raskt bytte av rør.

Micky Sharpz Brass tatoveringsmaskin i rustfritt stål – linjer/farge/skygge

Micky Sharpz Brass Hybrid ligner på sin motstykke i rustfritt stål ovenfor, med unntak av en fantastisk messingramme – som tilfører maskinen ytterligere 10 gram for en totalvekt på 245 gram.

Som med den rustfrie stålversjonen, utmerker Brass Hybrid seg til linjering, skyggelegging og farging og kommer med den samme presisjonsstøpte voksstøpingen, høyoppløselige magnetiske spoler og hurtigskifteenhet med delt spennhylse.

Micky Sharpz MkIV Hornet tatoveringsmaskin – farge/skygge

Micky Sharpz MkIV Hornet er en gammel favoritt som er designet for å være allsidig og effektiv, og som lett vil skape en jevn farge og skygge.

MkIV Hornet coil-tatoveringsmaskinen er laget av støpejern og forbedret med messingbeslag, og går som en drøm og er på sitt beste under press.

På toppen av vektskalaen med omtrent 260 gram, har MkIV Hornet høyoppløselige magnetiske spoler med klare deksler og en maxi-grep hurtigskiftingsenhet.

Micky Sharpz MkIV Line-O-Graph tatoveringsmaskin – Liner

MkIV Line-O-Graph er spesialdesignet av Micky Sharpz for ytterlinjer og brukes i forskjellige former av mange tatovører over hele verden.

MkIV Line-O-Graph-tatoveringsmaskinen er laget av støpejern og forbedret med messingbeslag, og har et mindre design for raskt arbeid og glatte, pene linjer med en vekt på 240 gram.

MkIV Line-O-Graph har også et kontakthull foran for maksimal justering, høyoppløselige magnetiske spoler med klare deksler og en maxi-grep hurtigskiftingsenhet.

Micky Sharpz Iron Tribute tatoveringsmaskin – Shader

Micky Sharpz’s Iron Tribute coil-maskiner er spesialbygde og konfigurert for å føles så nært som man kommer de berømte old-school tatoveringsmaskinene fra før i tiden.

Laget av støpejern og med en oljesvart finish, så er dette en virkelig flott maskin!

Iron Tribute er ideell for skyggelegging, og veier rundt 240 gram og er utstyrt med høyoppløselige magnetiske spoler og en maxi-grep hurtigskiftingsenhet lik de andre maskinene i serien.

Uansett hvilken coil-tatoveringsmaskin du velger fra Micky Sharpz-serien, kan du være sikker på at det blir en strålende maskin for ditt daglige arbeid! Hvis du trenger hjelp til å velge en bestemt modell for din tatoveringsstil og preferanser, ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag!