Øvelseshud er en banebrytende nyhet og et flott tilskudd til alle tatovører! Den er designet for å ligne mest mulig på ekte hud, både når det gjelder tekstur og følelse. Dens hovedfrmål er å hjelpe lærlinger og blomstrende kunstnere å lære seg tatoveringsteknikker i mest mulig naturtro omstendigheter.

Øvelseshud kan være et uvurderlig verktøy for tatovører som er i starten på karrieren. Å bruke øvelseshud er en fin måte for lærlinger å lære å bruke maskinen sin trygt på, og utvikle ferdighetene sine, før de tatoverer sine første kunder.

Nå trenger ikke nye tatovører å øve på tatovering på appelsinskall eller griseskinn når de starter i bransjen. Øvelseshud gjør alt så mye enklere!

For mer erfarne tatovører er øvelseshud en fin måte å finpusse sine eksisterende ferdigheter på, prøve ut nye stiler og vise frem arbeidet sitt i tre dimensjoner.

Øvelseshud kommer i alle forskjellige fasonger og størrelser. Hos Killer Ink har vi alt fra firkantede gjenbrukbare ark til en rekke silikonkroppsdeler, og et stort utvalg produkter som passer for alle tatovører som ønsker å styrke håndverket sitt. Her er vår guide som hjelper deg å velge!

Reelskin

Reelskin er elsket av tatovører som vil ha øvelseshud som føles naturtro. Her hos Killer Ink er vi stolte over å ha en rekke Reelskin-produkter på lager, inkludert syntetiske øvelsesark, en syntetisk øvelsesarm og en Syntetisk hodeskalle som kan tatoveres på.

Reelskin-produkter er spesifikt designet for å gi en realistisk tatoveringsopplevelse. Et av favorittproduktene våre fra merket er Reelskin syntetisk øvelsesark, som er håndlaget og har en dobbeltsidig tekstur, med en stretchy følelse og det tilpasser seg akkurat som menneskehud.

Reelskin øvelseshud har en blank side som er perfekt for å lage rene linjer og sette på stensiler. Den andre siden er matt og har en fin tekstur, som er designet for å ligne på mikroskopiske porer i huden.

Øvelseshuden fra ReelSkin er også designet slik at du kan påføre stensilvæske uten at den forblir våt. Og i motsetning til de fleste andre øvelseshuder, kan du tørke ReelSkin ren uten at det blir igjen smuss eller blekkflekker, så du får en ren og fin tatovering hver gang.

A Pound of Flesh

Vi er også stolte over å kunne levere syntetisk hud som kan tatoveres på, formet som realistiske kroppsdeler, fra A Pound of Flesh. Merket ble skapt av tatovørene Shaun Miller og Abraham Cobaxin, som ønsket å gi ferske tatovører en ny måte å øve på og skaffe seg mer selvtillit på.

Shaun og Abraham startet som mange tatovører ved å tatovere seg selv, og til slutt villige familiemedlemmer, men de merket seg at markedet manglet deres revolusjonerende produkter. De løste et problem: hvordan man kan øve seg på tatovering uten å utsette venner og familie for sitt uferdige talent, og risikere å gjøre uopprettelige feil.

Dagene da spirende tatovører hadde veldig få muligheter til å øve seg er nå forbi. Nå kan de skaffe seg dette fantatiske alternativet!

Produkter fra A Pound of Flesh er også perfekte for mer erfarne tatovører som virkelig ønsker å vise frem sine ferdigheter og håndverk. Det er en fantastisk måte for dem å kunne levere en realistisk portefølje til sine kunder på, slik at de kan se tatovørens arbeid på en realistisk måte, istedet for bare på papir.

Killer Ink Body Parts

Sist, men ikke minst, tilbyr vi vår egen serie med tatoverbare kroppsdeler. De ser kanskje ekte ut, men er hekdigvis helt syntetiske!

Killer Ink Body Parts-serien inkluderer øvelseshud som er designet for å ligne hender, armer, føtter, ben og til og med et hode for å kunne øve på kosmetisk tatovering.

Hvis du er usikker på hvilke øvelsesskinn og syntetiske kroppsdeler som er best for deg og din tatoveringsstil, ikke nøl med å kontakte oss i dag, så hjelper vi deg i riktig retning!