Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Cheyenne Hawk Thunder Drive + Grep pakke Rød

SKU CHE-THU-DRI-GRIP-RED
Utsolgt
Fra
kr 4 973,60

Cheyenne Hawk Thunderer en all in one tatoveringsmaskin som passer til alle typer arbeid. Den jobber raskt og gir kjappe nålestikk samtidig som den er veldig kraftig og passer utmerket for lining

Så hva er nytt i denne nye versjonen

Alle typer tatovering er nå mulig med mer kraft uten noe form for tap av kvalitet. Lining, Shading og contouring på høyeste nivå med en og samme maskin!

Slagene har blitt økt kraftig til 4mm. Den nye stikk lengden og rotasjonsfarten på motoren på den nye optimaliserte motoren leverer høy fart og akselerasjon. Reserve kraften til motoren blir nå benyttet mer effektivt noe som både kan føles og kjennes.

Hva er det samme som før?

Det karakteristiske og ergonomiske designet, den tekniske presisjonen fra produsenten i Tyskland og det store utvalget av nål patroner perfekt for alle typer tatoveringer og stile.

Tekniske Detaljer

  • Slag (mm): 4
  • Nål Amplitude (mm): 4.5
  • Vekt (g): 77.5
  • Spenning: 5-12V
  • Frekvens: 70-170 slag pr sekund

For å bruke Cheyenne Hawk Thunder Drive maskinen trenger du Cheyenne Hawk Grep (Tilgjengelig i både 21mm og 25mm etter ønske). Killer Ink Barrier Grep deksler er også tilgjengelig for å beskytte grepet under bruk. Du vil også trenge Cheyenne Hawk nål patroner . Cheyenne Hawk Spirit drive maskinen kan brukes med alle typer standard strømforsyninger for tatoveringsmaskiner og blir levert med alle kabler nødvendig for å bruke med Cheyenne strømforsyninger eller andre typer power supplies .

NB: Dette produktet blir levert med en 24 måneders garanti som er gyldig direkte med Cheyenne.

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

You might be interested in a cable?

Bavarian Custom Irons RCA Cord
Bavarian Custom Irons RCA Cord
Fra kr 292,00 kr 233,60
Install Killer Ink Tattoo App Install