Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Day of the Dead: Tattoo Art Collection - Edition Reuss

SKU BK-DOTD
På lager
kr 667,00 kr 667,00 kr 359,00 kr 359,00

All of the artwork in Day of the Dead: Tattoo Artwork Collection deler et og samme tema: Lysten på livet og referansen til døden, uttrykt gjennom maleri, tegninger, fotografier og skulpturer. Denne boken representerer et kompendium for hodeskaller og catrinas med kunstnerisk vri, noe som gir et flott inspirasjon og referanse materiell for tatovører og kunstnere.

Hodeskaller og Catrinas er noe av det mest særegne fra Mexico og deres tradisjonelle feiring av De dødes dag, El Dia de los Muertos. Denne feiringer blir vel fremvist gjennom farger og kunst i Day of the Dead: Tattoo Artwork Collection. I denne massive hardcover boken har Edgar Hoill samlet flere anerkjente tatovører fra hele verden for å bidra med sine unike kunststykker til denne hellige dagen.

Hodeskallene er kunstnerisk gjennomført med ulike fasonger og kunst. Bilder av catrina, den hemmelige dronningen av de døde viser hvordan kunstnerne i boken fremhever døden som noe man kan le over og ikke frykte. Inni boken finner man også vakre kvinner med skjelett detaljer i ansiktet noe som viser hyggen og lidelsen med kjærlighet.

Tekniske Detaljer

  • Stort format: 24.5cm x 31.5cm
  • Tekstet på engelsk og tysk
  • 150 kunstnere
  • 202 bilder
Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

Install Killer Ink Tattoo App Install