Du har ingen varer i handlekurven.

  1. EGO V2 tatoveringmaskin Blå
EGO

EGO V2 tatoveringmaskin Blå

BEZ-EGOV2-BLU

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 2 063,00

Killer Ink er stolte av å være den hoved EU-distributører for alle Team EGO produkter.

Little EGO V2 er en Super-lett rotary tatovering maskin med et håndledd vennlig design. Vekten er flyttet lenger frem for å skape en mer penn-lignende følelse som eliminerer håndledd smerte. Little EGO V2 er perfekt utformet for maksimal nål kontroll og balanse. Laget av en høy grad av plast, denne maskinen har et spesielt UV belegg som gjør det motstandsdyktig mot riper. Alt dette betyr at maskinen er lett å rengjøre og ekstremt lav vekt.

Little EGO V2 er designet og laget av verdens anerkjent tatovør Bez av Triplesix Studios, Sunderland. Bez har oppfunnet den bemerkelsesverdige "power triangle" system. Hver maskin er utstyrt med en rekke forskjellige power triangles, og hver annen farge har en annen tetthet av gummi.Dette frigjør kunstneren å konfigurere sin EGO nøyaktig hvordan de vil ha det, i form av å gi og slag. Power triangle systemet effektivt gjenskaper foran og bak fjærsystem fra coil maskiner. Den kombinerer pålitelighet og konsistens av en rotary maskin med fleksibiliteten til en coil maskin.

Little EGO V2 har blitt redesignet, og har følgende forbedringer:

  • Ny Strømlinjeformet Ramme
  • Nål Bar stabilisator (ekstrautstyr) - du kan fortsatt bruke gummistrikker hvis du vil
  • Power Triangle System
  • Ny Tube Skrustikke Klemme
  • Ny Forbedret Motor
  • Ekstremt Lav Vekt
  • Phono Tilkobling - EGO 1.5M Strømkabel inkludert

Alle bestillinger betalt for før Kl 15:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

  Loading...