Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Ettervern

89 Items

Filter

Etterbehandling av tatoveringer er en viktig del for å sikre at helbredelsesprosessen går så problemfritt som mulig, og at den ferdige tatoveringen representerer kvalitet på arbeidet ditt! Derfor er det viktig å bruke kun den beste tatoveringsetterpleien på kundene dine. Smør den på i studioet og la kundene ta med litt hjem.

Hustle Butter Deluxe tilbyr noen av de beste tatoveringskremene på markedet, egnet for bruk før, under og etter tatoveringsprosessen. Denne 100 % naturlige, organiske og veganvennlige erstatningen for petroleumsprodukter kan brukes til å forberede huden før tatovering, som smøring under, og etterpå som etterpleiende tatoveringskrem. .

Recovery Aftercare har skapt Derm Shield, en tatoveringsfilm som kommer i svarte eller gjennomsiktige versjoner, samt tatoveringskrem, steril saltvannsspray og ettervernsåpe. Dermalize Pro tilbyr en klar tatoveringsbandasje i tillegg til en sommersikker svart versjon, blå såpe, tatoveringskrem og solkrem, mens Artcare Kits inneholder alt kunden trenger for å bevare tatoveringen på best mulig måte.

INK-EEZEs populære tatoveringsalve fungerer som smøring og som tatoveringsetterpleie, og vi lagerfører også Bepanthen for tatoveringer.

Finn den beste kremen for tatoveringer fra utvalget vårt av tatoveringspleie og oppnå best mulig resultat!

Install Killer Ink Tattoo App Install