Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. INK-EEZE Tattoo Numbing Spray 60ml (2oz)
INK-EEZE

INK-EEZE Tattoo Numbing Spray 60ml (2oz)

INKE-NUMSPRAY60

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 292,00

Killer Ink er stolte av å være den eksklusive europeiske distributører for INK-EEZE produkter.

INK-EEZE pro-team artister inkluderer Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark Nord, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, hensynsløs, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson og Halo ... .. bare for å nevne noen ... Imponerende hva!

Flaske Str: 60ml -Også tilgjengelig i en prøve 8ml størrelse flaske

Denne kraftige 5% lidokain flytende bedøvelse kan trygt brukes under enhver prosedyre. Den inneholder også en vaskulær constrictor som hjelper til å redusere hevelse og blødning. INK-EEZE er en svært effektiv sekundær bedøvelse for bruk under smertefulle prosedyrer. Den er hurtigvirkende, lett å bruke og effektiv.

Den største forskjellen mellom Vasocaine og INK-EEZE, er at INK-EEZE numbing spray varer lenger og har en sterkere lammende effekt. Det er derfor flasken er mindre, fordi du har en mer konsentrert produkt, og du trenger ikke å bruke så mye. Akkurat som Vasocaine dette produktet inneholder epinefrin, så du må sørge for at ikke over-bruke det, og dermed over-arbeide kundens hud. Hvis du foretrekker det samme produktet uten epinefrin, så er Black Label-versjonen den for deg! INK-EEZE numbing spray er vegansk.

Noen kunstnere foretrekker å starte en lang økt ved å bruke INK-EEZE lammende krem først. Når kremen begynner å avta etter ca 3 timer (selv om resultatene kan variere fra person til person). Kunstnere kan da trygt bruke INK-EEZE lammende spray til å bedøve området som tatoveres.

KUN FOR UTVENDIG BRUK: Sjekk med klienten om de tidligere har hatt allergiske reaksjoner på topikale bedøvelsesmidler før bruk. Oppbevar på et kjølig, mørkt sted, utilgjengelig for barn.ADVARSEL: Unngå direkte kontakt med øyeeplet. Hvis det oppstår kontakt, vanne med rikelige mengder av sterilt saltvann og kontakt lege.IKKE SVELG. Hvis du skulle svelge dette produktet søke legehjelp umiddelbart.

Dette produktet er meget effektiv på sprukken hud. Bruk INK-EEZE under tatovering, piercing eller andre brutt-hud prosedyrer. INK-EEZE er en sterk anesthetic, som treffer raskt og er enkel å bruke. Bare sprøyte og tørke gjennom hele jobben, vent i 90 sekunder og du er god til å gå. Fjern alltid produktet grundig før tatovering ved å tørke overflødig produktet bort. På grunn av den ekstra ingrediensen av en vaskulær constrictor, vil du også oppleve en reduksjon i blåmerker og blødninger med dette produktet. Helbredelsen av tatoveringen er ikke påvirket av fortsatt bruk gjennom en prosedyre når det brukes riktig.

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

  Loading...