Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Intenze Bowery Ink by Stan Moskowitz Irish Green 30ml (1oz)

SKU INTBOW30-IRIGRN
På lager
kr 217,00

Irish Green Bowery fargepigmentet er laget av tatovør legenden Bowery Stan Moskowitz for å være identiske til hva han brukte når han tatoverte på Bowery.

Noen ord fra Bowery Stan... "Mitt navn er Stanley Moskowitz, og jeg ble født som sønnen til seiler Willie Moskowitz, som var lærling hos den legendariske Charlie Wagner. Når jeg var 12 år gammel tatoverte jeg min første blomst på far min sin fot mens Billy Jones (Jonesy) så på. Senere ble jeg hans lærling. Når jeg ble 14 år begynte jeg å tatovere fulltid på Bowery og så meg aldri tilbake. Fargepigmentene i denne boksen er de samme fargene som vi brukte på Bowery, og min måte å si takk til far min og Jonesy for å holde tradisjonen i livet. Skal du tatovere ekte Old School style tatoveringer er dette de enste fargene du trenger. Takk for all støtten og lykke til med tatoveringen, Bowery Stan.

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.