Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Intenze Ink Bob Tyrrell Sculpting Black 30ml (1oz)

SKU INTBOB-SCUBLK/30
På lager
kr 230,00

Bob Tyrrell er en av verdens ledende sort og grå tattoo artister. Som teknisk nyskapende som den er imponerende, den unike stil til Bob er festet i hans egen blanding teknikker. Han har egenhendig revolusjonerte industrien og denne stilen, og jeg er sikker på at du vil være enig at er hans verk er virkelig utrolig.I samarbeid med Intenze, har Bob kommet et skritt videre og utviklet en svart og grå pigment serien å bidra til å hjelper andre artister å nå hans nivå av klarhet, realisme, verdi og kontrast. Med denne serien, Bob og Intenze håper at du kan ta din svart og grå tatovering til et høyere nivå. Settet inneholder følgende seks farger:

  • Dimension Black
  • High White
  • Sculpting Black
  • Light Tone
  • Medium Tone
  • Dark Tone.

Noen inspirerende ord fra Bob ...

"Håper du liker dette blekket Det finnes et par forskjellige måter du kan bruke det som jeg har lyst til å forklare! Hvis jeg skal bruker hver flaske i settet, vil jeg bruke mellomstore plast blekk kopper Jeg skal sette opp åtte kopper totalt;. syv medium 11mm store kopper, og en liten 9mm kopp for High White. Jeg sette opp seks kopper sammen, og sette en kopp litt vekk fra de andre seks kopper. Koppen som er flyttet bort er for Dimension Black. Neste cup er for Sculpting Black, etterfulgt av Dark Tone, Medium Tone, Light Tone, og to kopper med ren destillert vann. Den liten kopp for High White sette jeg bak de sorte kopper. Forvirret ? Haha! jeg bare bruke Dimension svart for noen solid svart som jeg holder på med i tatoveringen, enten det er et portrett, demoner eller hva som helst. Når jeg ønsker å blande inn noen gråtone fra solid svart, bytter jeg til Sculpting Black, som jeg blende inn fra Dimension Black. Derfra kan du starte med gråtoner. Husk det er ingen rett eller gal måte å gjøre ting på, og det er ingen magisk teknikk for svart og grå arbeid. Alle har sin egen teknikk, men vi prøver å oppnå de samme resultatene, som er rik, glatt sort og grå! Når jeg arbeider, jeg buke ikke bare en kopp av gangen. Noen ganger bruker jeg en, og andre ganger dukker jeg i to kopper samtidig å få en annen nyanse. Det er svært viktig a bruke vann, og du kan kjøpe en separat tom flaske hvis du vil at det skal matche resten av settet. Just påfylle det med ren destillert vann. Den andre veien som jeg bruker blekk,( fordi jeg liker å ha det enkelt), er å bruke den store 14mm plast blekk kopper og sette ut fire kopper. Tre sammen, og en litt borte som er til Dimension Black. De neste tre kopper vil bli Sculpting Black, Medium Tone, og destillert vann. Jeg eliminere Dark Tone og Light Tone. Jeg kan oppnå de samme resultatene , det er måten du dippe nålen oppi. For mindre avanserte artister, vil jeg foreslår at du bli vant til den første metoden. Hvis du vil prøve den andre metoden når du blir komfortabel, er det opp til deg. Hvis du liker den første metoden, kan du holde deg fast med denne. Jeg har venner som er noen av de beste svart og grått artistene i verden, og noen bruker mange kopper, mens noen bare bruke en kopp svart og en kopp vann. Som jeg sa, er det den måten du dippe nålen oppi. Husk, i tatovering er det ingen rett eller gal måte å gjøre ting på. Bare gjør det som fungere for deg å få jobben gjort så godt som muligen ! Si ifra hvordan du liker det, jeg vil gjerne høre noe tilbakemeldinger ! "

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.