Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Makkuro Sumi Chestnut Shading Light Tone 120ml

SKU MAK120-CHELIG
På lager
kr 187,00

Makkuro Sumi chestnut shading i lys tone.

Chestnut Shading Inks er perfekt for portretter for å få frem ansiktsutrykk. Et må ha for realistisk tatovering. Perfekt for chiaroscuro (light-dark / claire-obscure) teknikk. Den ser også utrolig bra ut som bakgrunn i japanske tatoveringer, geishas, karper og mye mer.

Alle ingrediensene som brukes i Makkuro Sumi inks er av høyeste kvalitet. Presist oppmålt for nøyaktighet konsistente resultater. Makkuro Sumi inks er dermatologisk testet, gamma stråle sterilisert, kode og dato stemplet for å forsikre kvalitet og ferskhet. Samme konsistens og farge i hver produksjon, mikrobiell fri pigmenter. Forseglet, foliert, kvalitets sjekket og produsert i sertifisert laberatorium med godkjente ingredienser. Makkuro Sumi har en flytende konsistens og intense farger for et utrolig resultat. Ingredienser er listet på produkt merkingen.

Tekniske Detaljer

  • Flaske størrelse (ml): 120
  • Tone: Lys
Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

You may also like