Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Spektra Halo MotorBolt Unit med Stroke Wheel
FK Irons

Spektra Halo MotorBolt Unit med Stroke Wheel

SPEKTRA-MOTORBOLT

Availability: Utsolgt

kr 191,63

Den Spektra Halo er nykomling til Gaston Siciliano revolusjonerende tatovering maskiner som har vært over 2 år i forskning og utvikling. Den Spektra Halo har et fullt autoklaverbar kropp laget av aluminium som er så lett som en fjær. Disse innovative maskinene har også en avtagbar MotorBolt system som tillater brukeren å benytte 1/4 omdreining lås system å enkelt bytte imellom og å drive hver enkelt maskin i sin samling. Med en fullt justerbar gi system, har Spektra den lette vekten og stillheten av en standard roterende maskin samtidig som den gir kunstneren kraften og påliteligheten til en coil maskin som kan presse alle typer nål konfigurasjoner (testet med opp til 50 magnum. )

Dette er Spektra Halo Motor Bolt. Alle Spektra Halos veier bare 2,5 Oz (71g).Spesifikasjoner:

Maskinens Hoveddel, MotorBolt, Knotter og Guillotine Vice er CNC laget ut av 7075 T6 Fly aluminium, en av de hardeste grader tilgjengelige. Alle maskinvarekomponenter er laget i rustfritt stål.

Den "Slider" som omfatter gi systemet og holder armatur pinnen er laget av Delrin, som er en acetal som inneholder Teflon i sin sammensetning. Dette tillater lav friksjon forskyvning av delen."Glideren" rommer en lufttrykk montert rustfritt stål Armatur Nål for å sikre holdbarhet av det særskilt området.

Funksjoner:

Hovedtrekket som skiller denne maskinen fra andre maskiner er at Hoveddelen kan autoklaveres uten behov for demontering av maskinen. Bare slipp MotorBolt med en 1/4 omdreining, og begge deler er frakoblet (den MotorBolt kan ikke autoklaveres men det har blitt designet for å bli proteceted av clip-ledningen hylsen og kan tørkes av med din foretrukne rensemiddel). Selv etter autoklavering maskinen ikke krever smøring. Dette er takket være den giftfri PTFE Syntetisk Smør som Spektra Halo bruker til å smøre alle interne bevegelige deler som tåler høye temperaturer.

Alle Spektra Halos komme med en Medium Slag (3.2mm) som standard. Valgfrie MotorBolter med en 2,5mm, 3.6mm og 4mm slag er også tilgjengelig.

Den Spektra Halo har en utskiftbar motor system som kan byttes mellom maskin hoveddeler med letthet. På grunn av dette flere Spektra Halos, kan drives med samme motor, bare fjerne motoren og plasser den i annen maskin hoveddel.

Vedlikehold Fri:

  • Halo er nesten en vedlikeholdsfri maskin. Du ville bare trenger å smøre glideren fra tid til annen (en pakke med glidemiddel er også inkludert med hver Maskin som er kjøpt) siden en intern selv-smøring system sikrer at ingen fett er utøst, men beholdes for lange perioder av gangen.
  • Den demontering / montering system trenger ikke verktøy. Å ta maskinen fra hverandre tar bare 5 sekunder. Bare slipp Motor Bolt, Rett og trekk ut "Gi Knappen" plassert på baksiden av maskinen, trekk opp armaturen og til slutt, Glideren.
  • Det overordnede ingeniørarbeid tillot oss å lage en maskin som har full justerbarhet med minst mulig deler, noe som gjør denne maskinen meget brukervennlig og uforgjengelig.

Fakta:

Listen over funksjoner og innovasjoner oppnådd i Spektra Halo gjør denne maskinen, som er "Made in USA", en virkelig rimelig alternativ. Spesielt hvis du sammenligner det til andre high end importert rotary maskiner som benytter det "gi" systemet. Den Spektra Halo er egnet for alle typer rotary brukere. Det kan settes opp uten "gi" eller med så mye "gi" som du vil ved å vri bakerst knappen. Det er ideelt å kombinere med FK Irons AL13 maskiner på grunn av sin lette vekt og lignende ytelse.

Både FK Irons Coil linje og Spektra Rotary er støttet av Gaston Sicilianos rykte som en maskin ingeniør og mange store artister i bransjen!Noen få ord fra Spektra:

Vi er stolte av å ha i laget vårt de mest anerkjente kunstnerne i denne bransjen som bruker våre maskiner. Vår artist lineup inkluderer navn som Nick Baxter, Victor Portugal, Sean Zee, Sefano Alcantara, Guy Aitchison, Nikko Hurtado, Luca Natalini, Petri Syrjala, Sergey Rikhter, Blacky, Nathan Kostcheko, Scotty Munster, Juan Salgado, Mike DeVries, Jeff Mansolf , Mick Squires, og mange andre store artister fra hele verden.

Våre maskiner har også blitt presentert i Mike DeVries’s “Animal Style” DVD, og Nikko Hurtado’s “Tattooing Dia De Los Muertos” DVD.

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

  Loading...