Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Stigma-Rotary® 10W (Super Sterk) MotorPlug - Rød
Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® 10W (Super Sterk) MotorPlug - Rød

STIG-BST-PRD-MOTOR10WRED

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 1 314,00

10W (Super Sterk)er den kraftigste i sin klasse og veier kun 99 gram. Den kan drive alle nåler eller nål patroner uten å svette, og pga. det høye torquet penetrerer nålene huden lettere.

Med Stigma-Rotary® EasyPlug system, kan MotorPlug monteres eller demonteres i løpet av sekunder. Du kan rotere motoren for finne optimal vinkel for RCA/Clip cord kontakten. Den kan også pakkes inn i pose for å unngå kryssforurensing.

Stigma MotorPlugs kommer alltid med en medium slagexcenter forhåndsinnstallert, men ekstra excenters er tilgjengelig:

  • kort: 2.6-3.5mm, avhengig av maskin som benyttes
  • Lang: 4.4mm-6mm, avhengig av maskin som benyttes
  • Justerbar Excenter 2.5mm-6mm avhengig av maskin som benyttes

Leveres med både RCA og clip cord kobling som standard.

Fordelene med 10 Watt MotorPlug er at den har et høyere torque som gjør at den kjører lines uten problem med de største nål grupperingene. Den color packer som ingen andre maskiner. Den kan drive hvilken som helst nål eller nål patron 24 timer til dagen uten å bli overopphetet. På grunn av den kraftige motoren kreves det mindre av motoren når den jobber og det gjør den blir mindre slitt og har lengre levetid.

Hvorfor trenger jeg et utvalg av MotorPlugs til maskinen min? Tatovører foretrekker som regel sterke motorer for lining og svakere motorer til shading. Sterkere motorer med mye watt og torque holdes ikke nede lett og passer derfor bedre til lining og tøffere områder. Svakere motorer kan holdes nede lett og er ikke like aggressive og gir derfor bedre resultater til shading.

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

La Oss Ringe Deg Tilbake
  Loading...