Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Stigma-Rotary® Beast V2 Body - Titan Stål
Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® Beast V2 Body - Titan Stål

STIG-BSTV2-BODY-TITSTE

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 2 418,00

Beast V2 er overtageren til Beast. Beast V2 er en hybridmaskin som fungerer med både standardnåler og Stigma patroner. Stigma patronsystemet er unikt, helt annerledes og tryggere en noen andre patronsystem på markedet.

Beast V2 er en solid maskin uten ’give’

Denne maskinen er for tatovører som liker en solid maskin, men samtidig ønsker å kunne bytte motorer og stroke excenter.

For referanse er Beast V2 avbildet her med6W MotorPlug og Stigma aluminium klikkgrep i svart/rød. I tillegg er den avbildet med en standard nål og tube, for å vise at den effektivt kan jobbe med begge deler som en hybrid.

Spesifikasjoner

  • Fungerer med standardnåler og Stigmas nye avanserte dobbelt forseglet patronsystem
  • Avtakbar motor
  • Velg mellom 4.5 Watt, 5 watt børsteløs, 6 Watt eller 10 watt MotorPlug
  • Utbyttbare stroke excenter
  • Solid prestasjon
  • Enkelt oppsett
  • Lav vekt - kroppen veier kun 37 gram
  • Vedlikeholds fri! - Glide piston på Beast V2 sklir i en selv smørende sleeve så smøring er ikke nødvendig!

Er Stigma patroner kompatibel med Cheyenne/RPG Click patrongrep? Nei, Stigma patroner har en unik passform og kan derfor bare brukes med Stigma grep.

Kan jeg bruke Stigma patroner med mine ikke-Stigma maskiner? Ja, det finnes noen alternativer avhengig av vilken maskin du bruker. Stigma® har skapt en ’Universal-Screw-On’ forbindelse med klikkbare grep, som kan skrus direkte på maskiner som f.eks Cheyenne eller Spektra, hvor nåldybde kan justeres ved å vri med eller mot klokken. Det er også universell Stigma® grep med backstem for tradisjonelle ’vice’ systemer, hvor nåldybde også justeres ved å vri med eller mot klokken. Disse kan også brukes i kombinasjon med en Universal-Screw-On vice adapter slik at du kan koble disse grepene til ‘Universal-Screw-On’ koblinger for maskiner som f.esk Cheyenne og Spektra.

Kan jeg bruke Cheyennes patroner med min Stigma hybridmaskin? Ja, men du må finne en passeende grep i Cheyenenstil med backstem. Du trenger også en drive bar i Cheyennestil, fordi den drive bar der er inkluderet fra Stigma har en gummistempel i sluttningen som ikke passer inn i patrongrep i Cheyennestil.

Hvorfor trenger jeg et utvalg av MotorPlugs til maskinen min? Tatovører foretrekker som regel sterke motorer for lining og svakere motorer til shading. Sterkere motorer med mye watt og torque holdes ikke nede lett og passer derfor bedre til lining og tøffere områder. Svakere motorer kan holdes nede lett og er ikke like aggressive og gir derfor bedre resultater til shading.

Hva kan du fortelle meg om 4.5W V2 MotorPlug? The 4.5W V2 MotorPlug har mer en nok kraft til å drive Stigma-Rotary® maskiner. Det er en av de sterkeste motorene du finner på rotary maskiner; den driver nål konfigurasjoner med op til 50 nåler uten problem. Fordelene med 4.5W V2 MotorPlug: er at den er lettere og mindre en 10 Watt MotorPlug; og veier kun 44 gram. Den har både RCA og cli cord kobling. Den er god til alt, shading, blending, layering, colour packing og lining.

Og hva med 6W MotorPlug? The 6W PowerDriveer den kraftigste motoren på sin størrelse og er utrolig kompakt med kun RCA kobling og veier kun 43 gram. Den er også god til shading, blending, layering, colour packing og lining. Det finnes RCA til Clip cord konverter tilgjengelig hvis du ønsker å bruke clip cord kobling på 6W MotorPlug.

Så hvorfor kjøpe en 10W MotorPlug med dobbel kraft? 10W MotorPlug har en annerledes opplevelse og prestasjon, med høyere torque så den ikke mister kraft.(bog down), farten holdes konstant. Selv på lav spenning, uansett hvor mye motstand penetrerer den nåler gjennom huden uten problem. 10W MotorPlug kan drive hvilken som helst nål eller nål patron uten problem så du slipper å fjerne stay up fjøren eller øke spenningen. Den kan jobbe 24 timer til dagen og fortsatt holde seg kald! Fordi den er så kraftig jobber den lettere og blir mindre slitt noe som resulterer i at den får lengre levetid. 10W MotorPlug har både RCA og clip cord koblinger. Fordeler med 10W MotorPlug: Er at den er sterkere med mer torque, den liner enkelt med de største nål grupperinger. Den colour packer bedre en noen andre.

Og hva med 5W EC MotorPlug? The 5W EC MotorPlug benytter seg av børsteløs teknologi. Standard motorer bruker børstemotorer, som over tid samler mye skitt og støv noe som vil redusere prestasjonen til motoren drastisk etter tid. Den nye5W EC MotorPlug vil vare 10 ganger lengre en standard motorer og vil alltid prestere konstant som første fra første dag!

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

La Oss Ringe Deg Tilbake
  Loading...