Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Stigma-Rotary® Ray tatoveringsmaskin - Rød (anbefalt med 6W-motor)
Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® Ray tatoveringsmaskin - Rød (anbefalt med 6W-motor)

STIG-RAY-COM-RED

Tilgjengelighet Utsolgt

Fra: kr 1 127,00

Til: kr 1 256,00

Pris som konfigurert: kr 0,00

Ray er for de som liker pen maskiner. Hovedfordelen med å bruke Ray er at du kan justere slaglengden fra 3mm til 4mm enkelt ved å skru på maskinen. Om du ikke ønsker å justere slaglengden kan den settes der du ønsker slik at du aldri trenger å endre på det igjen.

Vi anbefaller at ni bruker Ray med 6W MotorPlug.

Ray er en dedikert patronmaskin. Stigma patronsystemet er unikt, helt annerledes og tryggere en noen andre patronsystem på markedet.

Ray grepet har komfortable 27mm i diameter og ekstra grep kan kjøpes separat.

Spesifikasjoner

  • Utbyttbar motor
  • Velg mellom 4.5 Watt eller 6 Watt MotorPlugs
  • Justerbar slaglengde fra 3mm til 4mm uten utbyttbare deler
  • Kraftig
  • Vekt: Ray kroppen veier kun 91 gram og 132 gram paret med en 6 watt MotorPlug.

Hvorfor trenger jeg et utvalg av MotorPlugs til maskinen min? Tatovører foretrekker som regel sterke motorer for lining og svakere motorer til shading. Sterkere motorer med mye watt og dreiemoment holdes ikke nede lett og passer derfor bedre til lining og tøffere områder. Svakere motorer kan holdes nede lett og er ikke like aggressive og gir derfor bedre resultater til shading.

Hva kan du fortelle meg om 4.5W V2 MotorPlug? 4.5W V2 MotorPlug har mer en nok kraft til å drive Stigma-Rotary® maskiner. Det er en av de sterkeste motorene du finner på rotary maskiner; den driver nålkonfigurasjoner med op til 50 nåler uten problem. Fordelene med 4.5W V2 MotorPlug: det er kompalt og veier kun 44 gram. Den har både RCA og clip cord kobling. Den er god til alt, shading, blending, layering, colour packing og lining.

Og hva med 6W MotorPlug? 6W PowerDrive er den kraftigaste motoren på sin størrelse og er utrolig kompakt med kun RCA kobling og veier kun 43 gram. Den er også god til shading, blending, layering, colour packing og lining. Det finnes RCA til Clip cord konverter tilgjengelig hvis du ønsker å bruke clip cord kobling på 6W MotorPlug.

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Vennligst klikk her å se informasjon ang. vareretur.

La Oss Ringe Deg Tilbake
  Loading...