Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Om Oss

Vi er Killer Ink Tattoo, den ledende leverandøren av tatoveringsutstyr og materiell i Europa.

Killer Ink Tattoo ble grunnlagt i 2008 med det formål å gi tatovører det beste tatoveringsutstyret og materialene til konkurransedyktige priser.

Siden den gang, har Killer Ink Tattoo fortsatt å vokse og tilbyr konstant et omfattende utvalg av tatoveringsmateriell og utstyr av toppkvalitet til tatovører i Europa og resten av verden.

Vi er stolte av å være hoveddistributør av Stigma-Rotary® tatoveringsmaskiner på verdensomspennende basis, og hovedleverandør av Hustle Butter Deluxe® og EGO Rotary i Europa.

Vi er også den største europeiske distributøren av en rekke andre eksklusive tatoveringsprodukter og merker, deriblant ELECTRUM Stencil Primer, INK-EEZE, og Out of Step Books, samtidig som vi er autoriserte videreselgere av Silverback Ink®.

Når det gjelder tatoveringsblekk, ligger nøkkelen i navnet vårt. Vi mener at vi har det beste utvalget av tatoveringsblekk i bransjen, inkludert farger fra tidligere nevnte Silverback Ink®, Intenze Ink, Eternal Ink, Fusion Ink, World Famous Ink, Panthera Ink og mange flere.

Vi har også de beste rotary og coil tatoveringsmaskiner på markedet på lager, så du kan være sikker på at vi har den perfekte maskinen for deg. Ta en titt på vårt utvalg av tatoveringsmaskiner fra ledende merker som Stigma-Rotary®, EGO Rotary, FK Irons, Spektra, Neotat og Cheyenne HAWK.

På Killer Ink Tattoo er vi ekstremt stolte av kvaliteten til våre egne nåler og patroner, spesielt kolleksjonen av Stellar patroner, og vi har fått utmerket respons fra tatovører som bruker dem dag ut og dag inn. I tillegg er vi den eksklusive britiske forhandleren av nåler og patroner fra KWADRON og Magic Moon.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av generelt tatoveringsstudioutstyr - som grep, tips, engangsvarer, strømforsyninger, møbler, rengjørings- og etterbehandlingsprodukter. Det omfattende utvalget vi tilbyr av rengjørings- og etterbehandlingsprodukter omfatter de beste tatoveringspleieproduktet på markedet - Hustle Butter Deluxe® og Dermalize PRO, som beskytter tatoveringen din under helingsprosessen.

Dersom du har behov for litt ekstra inspirasjon, tilbyr vi en rekke referansebøker og DVDer som vil hjelpe på kreativiteten!

Uten tatovørene som bruker våre ’killer’ produkter hadde de ikke betydd mye, og på Killer Ink Tattoo er vi utrolig stolte sponsorer av noen av verdens beste tatovører, som velger å jobbe utelukkende med våre produkter.