Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Tatoveringspatroner

Tatoveringspatroner FAQ's

Hvordan bruke tatoveringspatroner? Tatoveringspatroner kan enkelt tas ut av den sterile emballasjen og monteres direkte i tatoveringsmaskinen. Når du er ferdig, er det enkelt å fjerne patronen og sette en annen på plass. Dette reduserer tiden på å endre konfigurasjoner, noe som betyr mer tid til kunsten din. Hvis du trenger forskjellige nåler og konfigurasjoner for individuelle arbeidsstykker, vil du oppdage at du kan spare mye tid ved å bruke en rekke tatoveringspatroner i stedet for å bytte ut nåler.
Slik fylles en tatoveringspatron med blekk? Dypp spissen av patronen i en fylt blekkhette mens tatoveringsmaskinen kjører for å trekke blekk opp og inn i patronen. Klare patroner har fordelen av å tillate deg å se nøyaktig hvor mye blekk du har klart å trekke opp, og holde et øye med hvor mye som er der inne. Det er viktig at du sørger for at en patron ikke er for full av blekk til å fungere korrekt!
Slik rengjøres tatoveringspatroner? Med vann, rett og slett! Når du forbereder arbeidsstasjonen din og måler opp blekket i hetter, sørg for å sette en kopp destillert vann ved siden av dem. Når du vil endre farge, eller bare trenger å rense overflødig blekk eller kroppsvæsker fra patronen, dypp maskinen i vannet i noen sekunder, og pass på at du ikke berører sidene, da dette kan bøye nålene. Ta deretter et papirhåndkle, og tørk av patronen når maskinen er slått av. Du kan også bruke produkter som DipCaps som inneholder et skum som raskt absorberer blekket på nålene, det forhindrer at papirklumper setter seg fast i nålene dine!
Kan du bruke tatoveringspatroner flere ganger? Hvis du jobber med én kunde og trenger å bytte ut nålepatroner gjennom hele økten, er det akseptabelt å bruke den samme tatoveringspatronen. Tross alt kan du begynne med en liner, gjøre litt skyggelegging og deretter ønske å avslutte med mer fôring - så lenge alt dette skjer under samme økt, og du legger dem på et patronbrett når de ikke er i bruk, vil det gå bra! Det du aldri må gjøre er å bruke en tatoveringspatron på nytt på en annen person eller under en annen sekvens. Akkurat som med nåler, er tatoveringspatroner engangsprodukter, og å bruke dem på mer enn én kunde kan enkelt overføre bakterier, og til og med virus som HIV og hepatitt. Når du har fullført en økt, skal hver enkelt patron du har brukt kastes i riktig merket gul søppelbøtte!

Killer Ink leverer alle typer tatoveringspatroner som du vil behøve for å skape den perfekte tatoveringen. Alle tatoveringspatroner som vi har i vår nettbutikk er av høyeste kvalitet og perfekte for en rekke tatoveringsstiler, enten det er til lining, shading eller farging.

Vårt utvalg av tatoveringspatroner inkluderer Round Liners, Round Shaders, Magnums, Soft Edge Magnums og Flats, med forskjellige størrelser, diametre og nåletyper tilgjengelig, fra merker som Killer Ink, Cheyenne, KWADRON, Magic Moon, DarkLab og Stigma-Rotary®.

Alle tatoveringspatroner kommer sterilisert og overholder bransjens regelverk. Evnen til å raskt endre patronkonfigurasjoner vil spare tid og penger når du tatoverer.

Install Killer Ink Tattoo App Install