Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Tatoverings Nåler

Leter du etter tatoveringspatroner? Klikk her

Tatoverings Nåler FAQ's

Tatoveringsnåldybde for fôring For å sikte mot lærhuden, bør nålen stikke mellom 1 og 2 mm ut av enden på spissen – vi kaller dette tatoveringsnålens dybde. I starten av tatoveringskarrieren er det best å ha nålen ut i akkurat denne lengden og måle med en linjal, da dette forhindrer at du ved et uhell går for dypt og treffer underhuden. Over tid vil du kunne bedømme avstanden på øyemål. Det er ingen reell forskjell mellom nåledybde for fôring og skyggelegging!
Hvor mange nåler er det i en tatoveringsmaskin? En tatoveringsmaskin har ingen nåler – nålene er til engangsbruk, kastes etter bruk, og legges til i maskinen! Hvis vi snakker om nålegrupperinger, kan de komme i et stort utvalg og konfigurasjoner! Beskrivelsen av nålen vil fortelle deg hvor mange individuelle pinner som er loddet sammen for å lage det vi kaller tatoveringsnålen. En tatoveringsnål kan ha så få som 1 og så mange som 49 pinner, som vist i vår store skyggeleggings-konfigurasjon.
Hvordan få blekk på en tatoveringsnål? Ta flasken med tatoveringsblekk og hell den i individuelle blekkhetter for bruk under økter - dette sikrer at du aldri dypper de forurensede nålene tilbake i en flaske som skal brukes til andre kunder. Kast alltid ubrukt blekk! Mens tatoveringsmaskinen din er i gang, dypp spissen inn i blekkhetten og la maskinens bevegelse trekke blekket opp og inn i reservoaret – pass på at du ikke treffer sidene eller bunnen av lokket. Du kan gjøre dette uten at maskinen går, men du kan ende opp med mer overflødig tatoveringsblekk i reservoaret siden nålens bevegelse ikke presser den ut. Så det er best å ha maskinen i gang mens du dypper.
Hvordan rengjøre tatoveringsnåler mellom farger Når du setter opp arbeidsstasjonen før tatovering, bør du sette en liten kopp vann på siden. Når du skifter blekkfarge, dypper du bare nålene i koppen og lar maskinen gå i noen sekunder. Ta tatoveringsnålene ut av koppen og stopp maskinen slik at du kan tørke av overflødig fuktighet med et papirhåndkle. Det er viktig å ha tørre nåler før du dypper i neste blekkfarge, ellers kan du fortynne eller farge blekket. Vær forsiktig så du ikke får lo fra papirhåndkleet i tuppen eller på nålene!
Hvilken størrelse nål til en tradisjonell tatovering? Tradisjonelle amerikanske tatoveringer er definert av dristige, svarte konturer, minimal skyggelegging og svært mettede og pakkede farger. Dette eliminerer behovet for noen få typer tatoveringsnåler, men er sterkt avhengig av store konfigurasjoner av linere, for eksempel en 14 rund liner. For en rikt mettet farge, bruk den største magnum-konfigurasjonen som passer innenfor linjene – du vil se at de fleste tradisjonelle tatoveringsartister fortsatt har en tendens til å holde seg til flate magnums, i stedet for nyere konfigurasjoner som buede magnums.
Hvilken tetthet har tatoveringsnåler? De fleste tatoveringsnåler har en av følgende tre tettheter: #08 (Bugpin), #10 (Dobbelt null) og #12 (Standard). Diameteren på nålen er noen ganger presentert i mm, og noen ganger i tetthet. For eksempel en nål med #08-tetthet er 0,25 mm, mens en #10 har en tetthet på 0,30 mm og #12 på 0,35 mm.
Hvilken nål skal du bruke til å fargelegge en tatovering? Flats og magnums er de mest populære konfigurasjonene for fargefylling/pakking - Ideelt sett vil du bruke en så stor nålegruppering som mulig for å fylle området raskere og i én omgang. Magnum med buet eller myk kant kan brukes til å skape fargedybde, mens flats er perfekte for skyggelegging av geometriske design. Stablede magnums krever færre passeringer over huden, noe som gjør dem mer komfortable for kunden din, og er potensielt lettere for å få til riktig metningsnivå. For mindre områder kan du bare bruke en rund shader og noen ganger til og med bruke en rund liner for detaljer i fargede deler eller highlights!
Hvilken nål skal du bruke til tatovering? Runde linere er de mest populære konturnålene, selv om tykkelsen på tatoveringskonturen du vil lage vil bli påvirket av antall pinner i grupperingen, samt hvor tett sammen de er. #12-tetthets (0,35 mm) runde linere er standard over hele linja, noe som gir en solid linje med rask blekkflyt. Noen tatoveringsartister anbefaler mindre flate eller magnum-konfigurasjoner for å lage tykke linjer. Runde shaders kan også brukes til konturarbeid hvis du vil at omrisset skal være litt mindre fast - ikke alle deler trenger det dristige omrisset til en tradisjonell tatovering!
Hva brukes runde tatoveringsnåler til? Rund liner tatoveringsnåler brukes vanligvis til fôringsformål. For eksempel, #12-tetthets runde linere er standarden for å lage dristige konturer som de man ser i den tradisjonelle amerikanske tatoveringsstilen. Mindre konfigurasjoner er også nyttige for tatoveringsarbeid med fine linjer. Dette arbeidet er superdetaljert og resulterer ofte i små, men svært detaljerte tatoveringer. Vær oppmerksom på at runde linere ofte ikke er laget for å holde store mengder blekk, så skyggelegging med en kan bli en langsom prosess!
Hva brukes teksturerte tatoveringsnåler til? En teksturert tatoveringsnål er et godt valg for kunstnere som vil at nålene deres skal holde mer blekk. I motsetning til standard polerte nåler, har ikke teksturerte nåler blitt polert på avsmalningene, noe som fører til et større overflateareal som er perfekt for å holde på blekk.
Hva er forskjellen mellom Bugpin og standard tatoveringsnåler? Bugpin-nåler er noen av de tatoveringsnålene med minst diameter vi tilbyr, med #08-tetthetstifter og en diameter på bare 0,25 mm. Den smale diameteren lar deg utføre nøyaktig linjearbeid og skyggelegging eller kan brukes til å skape inntrykk av piksler eller små prikker når du lager punktverk. Fine line-artister har også en tendens til å bruke bugpins. Forskjellen mellom en bugpin og standard tatoveringsnål handler ganske enkelt om størrelsen, med #12-tetthet, eller 0,35 mm diameter, er det nåler de fleste kunstnere omtaler som "standard".
Slik kaster du tatoveringsnåler på riktig måte Tatoveringsnåler er farlig avfall, og må behandles på riktig måte, så sørg for at du har riktig sorterings-søppelkasse! Alle nåler bør kastes i "farlig avfall" - dette er likt på tvers av tatoveringsstudioer, PMU-klinikker og til og med sykehus.

Killer Ink Tattoo har alle typer av tatoveringsnåler og patroner som du trenger for å lage den perfekte tatovering. For å skape best mulige arbeide er det viktig at du bruker tatoveringsnåler og patroner som gir deg presisjon, konskvent høy kvalitet og nøyaktige linjer.

Vårt eget merke med Killer Ink Tattoo patroner (Stellar og Precision) og tatoveringsnåler er alle kvalitetskontroller opp mot de høyeste standarder.

Uansett hvilke typer tatoveringsnålpatron du leter etter har Killer Ink Tattoo alle patrontyper i nettbutikken vår, som er perfekt for lining, shading og fargetetting.

Killer Ink Tattoo Stellar nålepatroner er høykvalitetspatroner med presisjonsnåler i loddetinn. Patronene er gjennomsiktige, slik at du har fullstendig oversikt over nåla mens du tatoverer. Tilgjengelig i konfigurasjonene round liner, round shader, magnum og soft edge magnum.

Vi har også tatoveringsnåler i forskjellige størrelser og konfigurasjoner. Killer Ink Tattoos store utvalg av tatoveringsnåler er i henhold til høyeste standard, av beste kvalitet og tilgjengelig for deg til best mulig pris.

Du kan velge mellom vår egen Precision (#12), Double Zero (#10) og triple zero Bugpin (#08) tatoveringsnåler i enten Round Liner (RL), Round Shader (RS), Curved Magnum (CM), Magnum Weaved (M1), Magnum Stacked (M2) eller Flat (F) konfigurasjoner.

Nettbutikken vår har også KWADRON-patroner, Cheyenne HAWK og HAWK Craft-patroner, Stigma-Rotary® patroner, Magic Moon-patroner og TattooSnap sterile patroner. Vi har også hele serien med KWADRON tatoveringsnåler og Magic Moon nåler.

Vi fører også vårt eget merke med piercingnåler og Braun Introcan sikkerhetsnåler.

Install Killer Ink Tattoo App Install