Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Tatoverings Nåler

Leter du etter tatoveringspatroner? Klikk her

Killer Ink Tattoo har alle typer av tatoveringsnåler og patroner som du trenger for å lage den perfekte tatovering. For å skape best mulige arbeide er det viktig at du bruker tatoveringsnåler og patroner som gir deg presisjon, konskvent høy kvalitet og nøyaktige linjer.

Vårt eget merke med Killer Ink Tattoo patroner (Stellar og Precision) og tatoveringsnåler er alle kvalitetskontroller opp mot de høyeste standarder.

Uansett hvilke typer tatoveringsnålpatron du leter etter har Killer Ink Tattoo alle patrontyper i nettbutikken vår, som er perfekt for lining, shading og fargetetting.

Killer Ink Tattoo Stellar nålepatroner er høykvalitetspatroner med presisjonsnåler i loddetinn. Patronene er gjennomsiktige, slik at du har fullstendig oversikt over nåla mens du tatoverer. Tilgjengelig i konfigurasjonene round liner, round shader, magnum og soft edge magnum.

Vi har også tatoveringsnåler i forskjellige størrelser og konfigurasjoner. Killer Ink Tattoos store utvalg av tatoveringsnåler er i henhold til høyeste standard, av beste kvalitet og tilgjengelig for deg til best mulig pris.

Du kan velge mellom vår egen Precision (#12), Double Zero (#10) og triple zero Bugpin (#08) tatoveringsnåler i enten Round Liner (RL), Round Shader (RS), Curved Magnum (CM), Magnum Weaved (M1), Magnum Stacked (M2) eller Flat (F) konfigurasjoner.

Nettbutikken vår har også KWADRON-patroner, Cheyenne HAWK og HAWK Craft-patroner, Stigma-Rotary® patroner, Magic Moon-patroner og TattooSnap sterile patroner. Vi har også hele serien med KWADRON tatoveringsnåler og Magic Moon nåler.

Vi fører også vårt eget merke med piercingnåler og Braun Introcan sikkerhetsnåler.