Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Blog

Tatovering Tilbehør

Killer Ink Tattoo på London Tattoo Convention 2017

London Tattoo Convention kom tilbake sterkere i år og vi var der for å filme vår nyeste video!

Den inneholder utrolige tatovører, de brennende damene fra Pyrohex and the Fuel Girls og lanseringen av den etterlengtede Spektra Xion!

Du vil definitivt ikke gå glipp av dette!

London Tattoo Convention var enda en fantastisk opplevelse som inneholdt hundrevis av verdens beste tatovører som arbeidet med noen fantastiske kunstverk.

Vår sponsorerte artist Debora Cherrys vant ‘3rd Best of Friday and Saturday’ for sin neo-tradisjonelle arbeid, mens Ryan ‘The Scientist’ Smith vant ‘3rd Best of Show’ for et 'killer' samarbeid med Jay Freestyle og Jenna Kerr.

På vår stand i år hadde vi den amerikanske tatovør Sarah Miller og Gaston Siciliano fra FK Irons som hjalp oss med å demonstrere den nye Spektra Xion for artister, der gav dem en gjennomgang av funksjonene og hvordan den utfører.

Vi ses snart igjen, London!

Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® er en av verdens ledere innen produksjon av rotary maskiner av høy kvalitet, og det skal heve standarden med inføring av noen nye tatoveringsmaskiner.

Lad oss ta et skritt tilbake og se på starten. Den første justerbare rotary maskinen fra Stigma-Rotary® ble oppfunnet og bygget i 2005 av rotary pioner og tatovør Artemis Rosakis.

Selv idag er Artemis hovedutvikler og far til hver eneste Stigma® tatoveringsmaskin som er produsert.

Og hva jobben Artemis har gjort, hver Stigma-Rotary® maskin gir maksimal ytelse og gir optimale resultater i lining, farging, shading, blanding og lagring.

Det er ikke alt - Stigma-Rotary® lansert sin avanserte nålpatroner i fjor, og de ble utformet med tanke på sikkerhet og med en ekstern forsegling for å hindre lekkasje inn i grepet og maskinen.

Den innovative utforming stopper ikke der: når den er koblet til en Stigma® grep, danner patronene en dobbel tetning, noe som betyr at de tetter helt med grepet på tilkoblingspunktet.

Etter å ha lansert de nye maskinene i form av Neuro, Soldier og Ray i fjor, er Stigma-Rotary® klar til å heve nivået ytterligere med innføringen av den nye Hyper V4 (nå tilgjengelig for forhåndsbestilling) sammen med pennformet maskiner Stylist og Spear.

Stigma-Rotary® Hyper V4 er en jevnt løpende og allsidig hybrid tatoveringsmaskin, mens Stylist og Spear er avanserte pennformede rotary maskiner som er fullt justerbare.

De tre maskinene vil akseptere alle merker av patroner, inkludert Stigma®s avanserte patroner og konvensjonelle patroner - for eksempel vårt eget merke av Stellar patroner.

Det er imidlertid ikke alt fra Stigma®, selskapet har noen flere ess på skjermen og er klart til å avsløre disse i de neste månedene.

Så sørg for å holde styr på vår nettside og sosiale medier for å finne ut mer!

Månedens sponset artist - Mumia

Halloween er over, men vi vil forbli i den mørke verden av kunst med en titt på den svarte og grå surrealisme tatovøren Mumia.

Mumia ble født i Portugal men har gjort sin karriere i Danmark, og jobber for tiden med Zoi Tattoo i København.

I motsetning til mange artister idag var Mumia ikke formelt en tatoverings lærling, og uttalte at siden muligheten aldri kom bestemte han seg for å lære seg ved å praktisere og gjøre feil.

Etter tre års arbeid i hjemlandet Portugal, ble Mumia tilbudt et gjestarbeide på et studio i Esbjerg, slik at han kunne arbeide med å forberede sine egne svarte og grå tatoveringer hver dag.

Hvis man hopper to år frem har han tatt bolig i København, fortsetter å imponere sine kunder med sin utrolige mørke surrealismstil på Zoi Tattoo Studio.

For å lage sine slående svarte og grå tatoveringer bruker Mumia diverse tilbehør fra Killer Ink Tattoo, inkludert Silverback Ink, INK-EEZE og nylig den nye Spektra Xion maskin fra FK Irons.

Sjekk ut mer av Mumias tatoveringer på hans Facebook og Instagram.

Killer Ink & Grindhouse Tattoo Productions Presenterer... A Horrific Halloween

Vi samarbeidet med Grindhouse Tattoo Productions for å gi deg en fryktelig Halloween video!

Alex og Kyle fra Grindhouse fikk oss på Halloween humør med tatoveringer av Bram Stokers Dracula og Pennywise fra årets blockbuster IT.

Gå ikke glipp av denne!

Grindhouse Tattoo Productions er et studio basert i Macclesfield, Storbritannia, hjemmet til to av våre prisbelønte artister - Alex Wright og Kyle ‘Egg’ Williams.

Alex og Kyle spesialiserer seg på horror og fotorealisme tatoveringer, så vi trodde de ville være perfekte for våres Halloween video!

Hvis du er en fan av skrekkfilmer, har Alex vært kjent for å tatovere VHS-dekke på sine kunder, mens Kyles svart og grått arbeid har imponert på messer over hele Europa.

Pass på å sjekke ut Grindhouse på Facebook og Instagram!

Ingen knep, bare knask - Halloween konkurrense, blits salg + mer!

Halloween har å gjøre med knask eller knep i disse dager, men vi skulle hoppe over knep og gå rett til knask...

Du skal ikke bry deg om å finne noe å kle seg i siste øyeblikk, men sjekk ut vår 'killer' konkurranse, blits salg og andre søtsaker under!

Works of Horror konkurrense

Akkurat som hvert år driver vi våres Works of Horror konkurrense fra 25. til midnatt på Halloween (31/10/17).

Alt du trenger å gjøre for å delta er å lik 'Killer Ink Tattoo' på Facebook, finn vår 'Works of Horror' konkurrense post, kommenter under posten med et bilde av dine beste horror tatoveringer og lik & del vår konkurrensepost!

Ingen triks, det er så enkelt!

Hvis du deltar får du muligheten til å vinne en rabattkode på €350 for å bruke på alt på vår nettside.

Hvis Pennywise tilbød disse prisene ville vi gå ned døren raskere enn du kunne si "You'll float too...".

Halloween blits salg

Konkurransen er ikke den eneste som holder oss opptatt, vi har hørt rykter om Pennywise den dansende klovn snike seg rundt på Kille Inks hovedkvartet, så vi vil prøve å spore ham på Halloween.

Den skumle klovnen har etterlatt seg i Derry og har nå bestemt seg for å kutte ned prisene på tatoveringsmateriale! Kast deg i veggen, Stephen King...

Hvis vi klarer å fange ham laster vi opp filmen til våre Instagram historier og se hvilke rabatter han får sine skremmende klovnhender på!

Så glem ikke å følge @killerinktattoo på Instagram, eller du vil angre på det...

Søtsaker i hver bestilling

Etter all snakk om dødelige klovner, tror vi at du har tjent noe letter og søtere...

Som en takk til alle spøkelser og onde ånder som vil bestille i løpet av Halloween perioden, kaster vi inn noen spøkelse søtsaker i hver bestilling.

Som vi sa: ingen knep, bare knask!

Men sørg for at du får bestillingerne dine før vi finner godteri stedet!

KWADRON

KWADRON er i forkant når det gjelder produksjon av tatoveringsnåler av høy kvalitet, men hvorfor er de så populære hos tatovører?

For å si det enkelt gir tatoveringsnåler fra KWADRON nesten uovertruffen kvalitet og hardhet av stål, med presisjons lodding. Dette betyr at KWADRON nåler ikke lett mister sin skarphet og forblir i perfekt stand for mye lenger enn de fleste andre nåler i markedet.

Takket være kvaliteten og påliteligheten til KWADRON tatoveringsnåler bruker mange kjente artister idag produktene til å produsere utolig kroppskunst.

Hvis du ønsker å prøve noen av KWADRONs tatoveringsnåler av høy kvalitet, har Killer Ink Tattoo forskjellige konfigurasjoner, inkludert ulike typer av liners, shaders, magnums og flats.

Selv om KWADRON er best kjent for sine tatoveringsnåler, har den polske produsenten også utvidet seg til å produsere strømforsyning og tatoveringsmaskiner.

Under navnet "Nemesis" har KWADRON produsert flere strømforsyninger og fotpedaler, alle lette, kompakte og bærbare.

Men nylig har KWADRON lansert to nye tatoveringsmaskiner under navnet Equaliser - Proton og Mikron.

Equaliser Proton er en pennformet rotary maskin som er kompatibel med alle nålpatrontyper. Det er stille, pålitelig og gir en komplett mangel på vibrasjon.

Den ergonomiske Equaliser Mikron er selskapets siste rotary maskin og tilbyr et svært lite og lett produkt som er behagelig å jobbe med. Denne maskinen kan brukes med alle typer av patrontuber.

Med KWADRON tatoveringsnåler, som har et godt rykte for kvalitet, kan du være sikker på at merkets andre produkter er like gode!

Månedens sponset artist – Angelique Grimm

Alle liker å surfe på Internett og se bilder av katter, hunder og andre søte dyr, så det er ingen overraskelse at vår sponsede artist Angelique Grimm har mange som følger henne og hennes fotorealistiske dyretatoveringer.

Angelique Grimm er basert i Lille, Frankrike, og er en enormt talentfull tatovør som fortsetter å ta hennes svart og grå realisme opp til et nytt nivå igjen og igjen, spesielt med hensyn til hennes dyreportrett.

Angelique startet sin tatoveringskarriere som lærling da hun var 27 år gammel og tatoverte naboen sin med mannen med ljåen - litt annerledes enn hennes nåværende stil!

Nå jobber hun i et privat studio i Lille, og har valgt dette fordi hun ikke likte opplevelsen av å jobbe i en butikk som var åpen for publikum.

Angelique er også en del av Overkame tattoo collective, sammen med de andre Killer Ink sponsede artisterne Thomas Carli-Jarlier, Michael Taguet, Eliot Kohek, og Mathieu Varga.

Angelique, som de andre Overkame artister, har vunnet mange priser, sist gang vant hun ‘2nd Best Black and Grey’ på Corsair Tattoo Ink og ‘3rd Best of Day’ på Cantal Ink i juli.

For å produsere sine fotorealistiske tatoveringer bruker Angelique tilbehør fra Killer Ink Tattoo, inkludert Hustle Butter Deluxe, FK Irons og World Famous Ink.

Pass på å sjekke ut Angelique Grimms fantastiske arbeid på hennes Facebook og Instagram sider.

London Tattoo Convention 2017

London Tattoo Convention kom tilbake sterkere i år, så la oss se på hva som skjedde på Tobacco Dock.

Somd det er hvert år, er London Tattoo Convention en av de største og beste tatoveringsmessene på planeten, med mange av verdens beste artister samlet under ett tak.

London Tattoo Convention 2017 ble holdt mellom 22 - 24 september og var veldig begivenhetsrik når det gjaldt tatovører og underholdning, spesielt de stadig fantastiske og brennende damene fra Pyrohex and the Fuel Girls!

Kanskje det mest spennende øyeblikket på messen var lanseringen av den etterlengtede Spektra Xion rotary maskine, og vi var heldige nok til å ha Gaston Siciliano fra FK Irons til rådighet for å demonstrere sine evner.

Sammen med Gaston til vår disposisjon ga den amerikanske tatovøren Sarah Miller, som bidro til å vise Xion for artister, der gav dem en gjennomgang av funksjonene og hvordan den utfører.

Som alltid slutter hver dag med en gevinst, og våre sponsede artister tok noen toppriser.

Debora Cherrys vant ‘3rd Best of Friday and Saturday’ for sin neo-tradisjonelle arbeid, mens Ryan ‘The Scientist’ Smith vant ‘3rd Best of Show’ for et 'killer' samarbeid med Jay Freestyle og Jenna Kerr, mens vår gode venn Benjamin Laukis gikk hjem med ikke mindre enn ‘Best of Show’ for sin strålende realistiske sleeve.

Total var det et annet flott show, og vi gleder oss allerede til neste år!

Å, og akkurat som forrige gang vil vi lansere en video som vi filmet over de tre dagene, så hold øye med det!

The Kaos Theory Project videoserie

Vi var nede på No Regrets Studio i London i juli for å filme den første utgaven av “The Kaos Theory Project” fra vår sponsede artist Ryan ‘The Scientist’ Smith.

Den ambisiøse begivenheten innehold seks tatovører av verdensklasse som kom sammen for en intens samarbeidsuke.

Sammen med Ryan Smith i studiet var Benjamin Laukis, Jay Freestyle, Jenna Kerr, Julian Siebert og Jorge Becerra.

I tillegg til å filme hvert samarbeid, har vi laget en 'round-up' video som går nærmere inn i Kaos Theory Project.

Sjekk ut videoene nedenfor!

The Kaos Theory Project Teaser

En liten smak av hva som kommer i første utgaven av Kaos Theory Project videoserien!

Benjamin Laukis & Julian Siebert

Ben og Julians grusomme sleeve dekket en alien, hodeskalle og noen av Bens signaturbokstaver.

Jay Freestyle & Jenna Kerr

Jay og Jenna arbeidet med en 'killer' ben tatovering som inneholdt et portrett, edderkopp, spinelvev og intrikat dot work.

Ryan 'The Scientist' Smith & Jay Freestyle

Ryan og Jay produserte en utrolig sleeve som kombinerte noen av de beste stykkene av begge artisters stiler. Sjekk ut den svarte linjen som går ned langs armen og over hver fingerspiss!

Jay Freestyle & Julian Siebert

Jay og Julian lærte mye fra hverandres tatoveringsstiler og skapt en utrolig ben tatovering med farao-temaet.

Benjamin Laukis & Jorge Becerra

Hvis du er under 18, se bort nå! Jorge og Bens arbeid var en gal god 18+ tatovering som ville gjøre din bestemor svak!

Ryan 'The Scientist' Smith & Jenna Kerr

Det er ikke første gang Ryan og Jenna har samarbeidet, og kunstnerene opprettet enda en fantastisk 'ornamental' tatovering til deres klient.

Julian Siebert & Jenna Kerr

Julian og Jenna produserte en Sandman-inspirert tatovering som vi er sikkre vil gjøre forfatteren Neil Gaiman stolt!

Ryan 'The Scientist' Smith & Jorge Becerra

Liv og død var temaet for Ryan og Jorges dobbelte ben tatoveringer - ja, "muerte" og "vida", men du forstår!

Jorge Becerra & Jay Freestyle

Jorge og Jay kombinerte sine talenter til å tatovere en fantastisk geisha på deres klient.

Jenna Kerr & Benjamin Laukis

Jenna og Bens samarbeid skapte en 'killer' tiger i midten av 'ornamental' arbeid.

The Kaos Theory Project - First Edition

Vi presenterer den første utgaven av Kaos Theory Project - gratulerer til de seks artistene som deltok i uken for sin fantastiske arbeid og deres kunder for å sitte så godt!

Hustle Butter Deluxe

Hustle Butter Deluxe er et 100% natulig etterbehandlingsprodukt som reduserer rødhet og fremmer helbredelse ved kontakt.

Den veganske krem erstatter petroleumbaserte tatoveringsprodukter og er laget av organiske ingredienser som mango, kokos, papaya og andre 'shea butters'.

Hustle Butter Deluxe er til bruk før, under og etter tatoveringsprocessen. Klargjør huden med litt krem før tatoveringen av klienten, bruk litt mer som et tatoveringssmøremiddel under prosessen og bruk deretter liberalt for å ta vare på det ferdige arbeidet etterpå.

Du kan bestille Hustle Butter Deluxe fra Killer Ink Tattoo - vi har 5oz (150ml) og 1oz (30ml) etterbehandling i krukker, og 0.25oz (7.5ml) pakker som er perfekte for reisende tatovører.

Produktet ble lansert i februar 2012 i Brooklyn, New York City, av grunnleggerne (og våre gode venner) Richie Bulldog og Seth Love.

hbd-5oztub1500x1500-minitube-boxhbd-25ozpackette

Faktiskt markerer London Tattoo Convention 2017 dette femte årsdagen for den europeiske lanseringen av Hustle Butter Deluxe!

Gutta er også bak Luxury Hustle Wear, som også er tilgjengelig for å bestille fra Killer Ink Tattoo, og de nyeste klærne er designet av den internasjonale tatovøren El Whyner.

Den forrige serien fra Luxury Hustle Wear har design fra Hustle Butter Deluxe og den Killer Ink Tattoo sponset artist Anrijs Straume.

cant-knock-the-hustle-tshirt-1hoodie-el-whyner-hustle-wear-zipsnapback-cap-hustle-butter-red-on-black-2

I tillegg til etterbehandling og mode, driver Richie og Seth også to New York baserte Hustlers Parlour tattoo studios i Brooklyn og Bronx, som begge har sett noen av de største navnene i bransjen som gjestekunstnere.

Richie var også M.C. på årets Liverpool Tattoo Convention, og brakt 'hustle' til vår hjemmepublikum.

You can’t knock the hustle!

Vare 1 til 10 av totalt 67

Side:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
La Oss Ringe Deg Tilbake
  Loading...