Fetching cart...

Du har ingen varer i handlekurven.

  1. Blog

Tatovering Tilbehør

The Kaos Theory Project videoserie

Vi var nede på No Regrets Studio i London i juli for å filme den første utgaven av “The Kaos Theory Project” fra vår sponsede artist Ryan ‘The Scientist’ Smith.

Den ambisiøse begivenheten innehold seks tatovører av verdensklasse som kom sammen for en intens samarbeidsuke.

Sammen med Ryan Smith i studiet var Benjamin Laukis, Jay Freestyle, Jenna Kerr, Julian Siebert og Jorge Becerra.

I tillegg til å filme hvert samarbeid, har vi laget en 'round-up' video som går nærmere inn i Kaos Theory Project.

Sjekk ut videoene nedenfor!

The Kaos Theory Project Teaser

En liten smak av hva som kommer i første utgaven av Kaos Theory Project videoserien!

Benjamin Laukis & Julian Siebert

Kommer snart...

Jay Freestyle & Jenna Kerr

Kommer snart...

Ryan Smith & Jay Freestyle

Kommer snart...

Jay Freestyle & Julian Siebert

Kommer snart...

Jorge Becerra & Benjamin Laukis

Kommer snart...

Ryan Smith & Jenna Kerr

Kommer snart...

Julian Siebert & Jenna Kerr

Kommer snart...

Ryan Smith & Jorge Becerra

Kommer snart...

Jorge Becerra & Jay Freestyle

Kommer snart...

Jenna Kerr & Benjamin Laukis

Kommer snart...

The Kaos Theory Project

Kommer snart...

Hustle Butter Deluxe

Hustle Butter Deluxe er et 100% natulig etterbehandlingsprodukt som reduserer rødhet og fremmer helbredelse ved kontakt.

Den veganske krem erstatter petroleumbaserte tatoveringsprodukter og er laget av organiske ingredienser som mango, kokos, papaya og andre 'shea butters'.

Hustle Butter Deluxe er til bruk før, under og etter tatoveringsprocessen. Klargjør huden med litt krem før tatoveringen av klienten, bruk litt mer som et tatoveringssmøremiddel under prosessen og bruk deretter liberalt for å ta vare på det ferdige arbeidet etterpå.

Du kan bestille Hustle Butter Deluxe fra Killer Ink Tattoo - vi har 5oz (150ml) og 1oz (30ml) etterbehandling i krukker, og 0.25oz (7.5ml) pakker som er perfekte for reisende tatovører.

Produktet ble lansert i februar 2012 i Brooklyn, New York City, av grunnleggerne (og våre gode venner) Richie Bulldog og Seth Love.

hbd-5oztub1500x1500-minitube-boxhbd-25ozpackette

Faktiskt markerer London Tattoo Convention 2017 dette femte årsdagen for den europeiske lanseringen av Hustle Butter Deluxe!

Gutta er også bak Luxury Hustle Wear, som også er tilgjengelig for å bestille fra Killer Ink Tattoo, og de nyeste klærne er designet av den internasjonale tatovøren El Whyner.

Den forrige serien fra Luxury Hustle Wear har design fra Hustle Butter Deluxe og den Killer Ink Tattoo sponset artist Anrijs Straume.

cant-knock-the-hustle-tshirt-1hoodie-el-whyner-hustle-wear-zipsnapback-cap-hustle-butter-red-on-black-2

I tillegg til etterbehandling og mode, driver Richie og Seth også to New York baserte Hustlers Parlour tattoo studios i Brooklyn og Bronx, som begge har sett noen av de største navnene i bransjen som gjestekunstnere.

Richie var også M.C. på årets Liverpool Tattoo Convention, og brakt 'hustle' til vår hjemmepublikum.

You can’t knock the hustle!

Referanse hodeskaller av Skull Shoppe

Leter du etter en hodeskalle for tatovering og annen kunstforms referanse? Vi har et bredt utvalg av replikaer fra Skull Shoppe!

Hvert av våre hodeskaller er håndlaget i natulig benfarge, hver med særegent utseende eller merking.

For eksempel kan kjevene fjernes, noen hodeskaller har en skjev næseskillevæg, og man har også verktøymerke for et særegent utseende.

I tillegg til å være gode referansepunkter for tatoveringsdesign og andre tegninger, er våre hodeskaller også perfekte som studio dekorasjoner - kanskje til og med en vits eller to!

Som et eksempel på en kunstner som bruker Skull Shoppe produkter for kunstforms referanse, sjekk ut plakaten nedenfor av Emily Wood (Em BlackHeart) for Brighton Tattoo Convention 2018.

Emily designet plakaten med bare to brio penner og Skull Shoppes hodeskalle 'voksen kaukasisk kvinne' som referanse.

Månedens sponset artist - Gunnar V

Fra Island til Norge... nei, Killer Ink Tattoo går ikke på en nordisk road trip, vi snakker om karrieren til vår sponsede kunstner Gunnar Valdimarsson, også kjent som Gunnar V.

Gunnar V begynte sin tatoveringskarriere i Icelandic Tattoo corp., hans lokale studio i Reykjavik, i april 2011 etter at han sluttet i jobben som lydtekniker/grafisk designer.

Selv om han er stort sett selvlært, har Gunnar tatt råd og inspirasjon fra tatovører som Dmitriy Samohin og Jon Pall, lært deres teknikker og tilpasset sin egen stil fra deres.

I november 2014 åpnet Gunnar V sammen med tatovøren Christine Marie sin egen private studio i Oslo, Norge, og kalte det Element Tattoo.

Siden da har Gunnar konsekvent produsert noen av de beste realisme tatoveringer både i farge og svart og grå som vi noensinne har sett - alt ved hjelp av Killer Ink Tattoo utstyr.

Hans popularitet har gjort at kjente kunder som Islands kaptein i fotball, Aron Gunnarsson, kommer til ham for noen nye blekk. Faktisk har minst tre andre medlemmer av det islanske mennets fotballag blitt tatovert av Gunnar V!

Du kan sjekke ut Gunnar Vs fantastiske tatoveringer på hans Facebook og Instagramsidor.

Deauville Tattoo Festival & Tatcon Blackpool

Den siste helg var Killer Ink Tattoos sponset kunstnere veldig engasjert, med over 10 tatovører som fikk utmerkelser i Deauville Tattoo Festival i Frankrike og Tatcon Blackpool her i Storbritannia.

To av våre kunstnere klarte å vinne ‘Best of Show’ på messer i Deauville og Blackpool, så våre største gratulasjoner til dem!

Deauville Tattoo Festival

Messen fant sted mellom 19. og 20. august, og det var den første utgaven av Deauville Tattoo Festival.

Toppremien for ‘Best of Show’ gikk til den latviske kunstneren Sandra Daukshta for en utrolig tatovering av en rev og en kanin, mens hennes kjæreste Mihails Neverovs vant ‘2nd Best Realistic’ for sin todagers tatovering.

Drømmelaget med Ryan ‘The Scientist’ Smith og Jenna Kerr vant ‘Best Collaboration’ for deres fantastiske arbeid, mens Christos Galiropoulos vant ‘Best Black & Grey’.

Til slutt vant de franske kunstnere Calvin Moktar, Thomas Carli-Jarlier og Billy Scumest Vicarivs (BSV, fra La Machine Infernale studio) ‘Best of Saturday’, ‘Best Realism’ og ‘3rd Best Ornamental’.

Tatcon Blackpool

Tatcon Blackpool 2017 var litt nærmere til vårt hjem i Liverpool, og ble holdt mellom 18 til 20 august.

På årets Blackpool tattoo convention så vi når vår sponset artist Damian Gorski vant ‘Best of Show’ og ‘Best Large Colour’ for en grusom abstrakt farge realisme tatovering som han gjorde med hjelp av Killer Ink Tattoo utstyr.

Grindhouse Tattoo Productions dro hjem fornøyd etter deres artister Kyle ‘Egg’ Williams og Alex Wright vant tre priser. Kyle vant ‘2nd Best Portrait’ og ‘Best of Show Public’, mens Alex seiret i en duell mot tatovøren Gavin Clarke.

Men det var ikke alt, fordi Mark Bester vant da fire priser, inkludert ‘Best Female Composition’, ‘2nd Best of Show’ og ‘3rd Best Large Colour’.

Sandra Daukshta & Christos Galiropoulos Intervjuer

Midt i alt oppstandelse i Cantal Ink messen trakk vi våre sponsede kunstnere Sandra Daukshta og Christos Galiropoulos til siden for et par raske intervjuer.

Vi snakket om tatoveringer, inspirasjon og planer for fremtiden når vi intervjuet Sandra og Christos.

Sjekk ut de to videoene nedenfor!

Sandra Daukshta

Fargerealismekunstnere Sandra Daukshta var gjestedommer ved årets Cantal Ink messe. Vi måtte spørre henne om et bestemt rygtatovering som ble stor online!

Christos Galiropoulos

Han startet tatovere etter at han forlot hæren, og nå er Christos Galiropoulos en berømt kunstner som driver sitt eget studio i Hellas. Sjekk ut hans Lemmy tatovering fra messen!

evanysffu1w16665721_798810980270222_2988685985561044655_o15095568_1168048783263492_2634702137943238110_n

EGO Rotary tatoveringsmaskiner

Glem Bermuda-trekanten og Illuminati-symbolet... det er bare en trekantet form som spiller en rolle i tatoveringsverden, og det er den bemerkelsesverdige EGO "power triangle".

Power triangle-systemet er tilgjengelig i alle tatoveringsmaskiner bygget av EGO Rotary, et britisk basert produsent ledet av tatovøren Bez fra Triplesix Studios i Sunderland.

Hver EGO Rotary tatoveringsmaskin er superlett med håndleddsvennlig ergonomisk design, men det er power triangle som virkelig fanger oppmerksomheten.

19984248_507172739628113_1013632618526146560_nego-triangels-copyego-vertex-plus-tattoo-machine-black-3

Når man åpnet en pakke inneholdende en ny EGO Rotary tatoveringsmaskin, får man også en rekke av power triangles, hvor hver farge betyr en annen tetthet av gummi. Dette gjør det muligt for kunstnere å konfigurere deres EGO nøyaktig hvordan de vil ha det når det gjelder 'give' og 'throw'.

Du kan bli kreativ med ulike gumikombinasjoner for å få den perfekte linjearbeide og skyggelegging etter dine ønsker. Power trianglesystemet replikerer effektivt front- og bakfjærsystemet fra coil maskiner.

Så, for å si det enkelt, får du med EGO Rotary tatoveringsmaskin påliteligheten og konsistensen av en rotary maskin med samme bearbeidbarhet som en coil maskin.

ego-v2-plus-tattoo-machine-red-rcaego-vertex-plus-tattoo-machine-black-gold-pho-2ego-vertex-plus-tattoo-machine-black-gold-rca

Merket har virkelig kommet langt i løpet av årene, de nyeste modellene - EGO V2 Plus og V3 Vertex Plus - har vist seg å være stor suksess av tatovører takket være sin høye kvalitet og perfekt balanse og nålkontroll.

Tatovøren og sjefen av EGO, Bez, ønsket å lage en maskin som kunne holdes som en penn, med samme komfort og brukervennlighet. Spør alle artister som prøvet EGO Rotary maskiner hvis de lyktes, og de vil utvetydig og entusiastisk si "ja".

Månedens sponset artist - Guido Schmitz

Akkurat som den stilen han er kjent for, er 'trash polka' spesialisten Guido Schmitz fra Tyskland, men du kan finne ham arbeidendes i hele Europa på ulike messer og som gjesteartist.

Den reisende tatovøren Guido har utviklet sin stil gjennom årene, noe som resulterte i hans arbeid med den karakteristiske svarte og røde stil er 'trash polka'.

Guido Schmitz har arbeidet i forskjellige studioer i Tyskland som Jenny B’s Tattoo i Kassel, Da Silva Tattoo i Bielefeld, Moni Marino’s Black Barock i Essen og Oliver Loniens studio i Trier. Idag kan han for det meste bli funnet arbeidendes over hele Europa på noen av de største tatoveringsmesser og som gjesteartist på ulike studioer.

Det slutter ikke der, Guido vil åpne sitt eget studio i Kassel, Tyskland, i begynnelsen av september!

19429091_820146834820180_1475882639876423680_n18644880_437262366651214_3996927055630434304_n18300200_136123896931781_4454706063270215680_n

Vi møtte opp med Guido på Liverpool Tattoo Convention 2017 (han er i vår video), og hans siste suksess kom på Unique Art Festival i Finland, hvor han vant ‘Best Abstract’ og ‘2nd Best of Friday’.

For å skape sine avant-garde tatoveringer bruker Guido forskjellige utstyr fra Killer Ink Tattoo, inkludert Cheyenne HAWK maskiner, World Famous Ink, Hustle Butter Deluxe, Cleany Skin tatoverings servietter, Squidster hudmarkører og Stencil Forte.

Sørg for å sjekke ut Guido Schmitz 'trash polka' tatoveringer på hans Facebook og Instagramsider.

19955631_474279349605669_2752294208113999872_n18512556_1852704758280379_6188492130537701376_n18950196_178487846015579_8351612195389308928_n

Killer Ink Tattoo på Cantal Ink

Hvis du starter en tatoveringsmesse, hva bedre sted å holde det enn en sjarmerende liten landsby i det sørvestlige Frankrike?

Vi fløy over kanalen i begynnelsen av juli for Cantal Ink, også kjent som Chaudes-Aigues International Tattoo Festival i Frankrike, og filmet vår nyeste video!

Den inneholder noen av våre sponsede kunstnere, grusomme tatoveringer, fantastiske landskap og menn på stuntsykler, så pass på å sjekke det ut!

Cantal Ink var ideen av den nåværende presidenten og den Killer Ink sponset artist Stéphane Chaudesaigues, og ble arrangert for første gang i 2013.

Idag har Cantal Ink noen av verdens mest kjente tatovører i idylliske omgivelser, og våre artister gjorde det ganske bra når det gjaldt konkurranser på årets festival.

Thomas Carli-Jarlier fra Noire Ink vant ‘Best of Sunday’ og ‘2nd Best of Show’ på messen, mens de franske kunstnere Calvin Moktar og Angelique Grimm tok andre og tredje plass for ‘Best of Saturday’.

Sørg for å sjekke ut våre sosiala medier for å holde deg oppdatert med hvilke messer vi skal delta ved i framtiden!

20180897_1339198916149425_4347593130845929472_n19601071_1396020170466351_6042047056613980795_n19511309_1396020333799668_2302232539450495830_n

Dermalize PRO

Å sikre at en tatovering er riktig behandlet etter at den går inn i huden er en viktig del av tatoveringsprosessen, og det er her Dermalize PRO kommer inn i bildet.

Dermalize er en ettervernsløsning for den første helbredende fasen av en tatovering. Filmen virker som en ytre hud for å beskytte tatueringssår fra basiller og bakterier, mens huden får lov til at puste, takket være dens permeabilitet.

Ved å låse inn kroppens naturlige væsker og enzymer hjelper Dermalize PRO huden for å helbrede naturlig fra innsiden, og sørger dermed for fint helbredet tatoveringer.

Den tynn selvklebende film er lett, fleksibel og utvidbar, slik at den kan plasseres hvor som helst på kroppen og forbli der i flere dager.

Dermalize PRO vil hindre skorpedannelse, risikoen for infeksjon, skrape mot klær og andre eksterne faktorer som skader tatoveringen. Det er virkgelig en viktig del av helbredelseprosessen.

dermalizepro-rolldermalizepro-roll-2dermalizepro2

Dette produktet er tilgjengelig i en rulle (Dermalize PRO), eller i en pakke av pre-kuttede ark. Hvis du velger rullen trenger du bare å klippe et stykke som dekker kundes tatovering - det er så enkelt!

Noen av verdens mest kjente artister som Randy Engelhard, Alex de Pase og Jeff Gogue, og de Killer Ink sponset kunstnere Anrijs Straume, Ralf Nonnweiler, Sam Barber og mange flere har testet og brukt Dermalize i lang tid.

Prøv å bruke Dermalize ved din neste tatovering, og se hvordan det vil bli sammenlignet med plastfolie og andre ledd - vi er sikkre på at du vil bli imponert!

20181070_343517589413674_6207258174093787136_n19624382_110391996262978_7430499382941712384_n19761156_1737365123230617_2260299794482200576_n

Vare 1 til 10 av totalt 59

Side:
  1. 1
  2. 6
La Oss Ringe Deg Tilbake
  Loading...