Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Garanti

Vi selger kun tatovering utstyr av høy kvalitet, så det er svært lite sannsynlig å oppleve noen problemer med våre leveranser.

I det usannsynlige tilfelle du ønsker å returnere en vare, kan vi tilby en full 14 dagers pengene tilbake-garanti på alle kjøp, så lenge de blir returnert til oss i nøyaktig samme splitter nye forseglet tilstand de kom til deg i, minus frakt. Dette løftet utelukker tatovering nåler, tatovering grep, tips, tuber, blæk og andre produkter hvor reparasjon eller retur av Produktet ikke håndteres av Killer Ink.

Eventuelle produkter som returneres, som ikke er i opprinnelig tilstand som de var da de ble sendt, kan bli utsatt for en 10% ompakking kostnad eller i noen tilfeller tilbakebetalingen vil bli avvist. I slike tilfeller er det opp til kunden å hente varen fra oss eller betale for varene som skal returneres til dem.

Et kjøp som kan virke feil og er under garanti kan returneres til oss for reparasjon / erstatning. Det er kundens ansvar å pakke varene godt, slik at de kommer tilbake til oss intakt. Vi anbefaler på det sterkeste at du sender pakken med en forsikret, sporbar leveringsmåte. Når pakken er mottatt, vil den returnerte varen kontrolleres. Hvis det returnerte produktet har ingen feil, og har ikke blitt ordentlig kontrollert av kunden, vil det være kundens ansvar å hente varen fra oss eller betale for å få den returnert.

Hvis returen godkjennes. Vi vil gi en tilbakebetaling eller gi en kreditnota for retur frakt påført kunden når vi mottar en gyldig faktura av kundens returkostnadene.

Eventuelle retur produkter for Stigma-Rotary ®, Cheyenne Hawk, Critical strømforsyninger og Termisk skriver håndteres direkte av de respektive selskapene selv. Dette sikrer raskest mulig teknisk support og feilsøking, hvis et problem oppstår.

I alle tilfeller, vennligst kontakt oss først for å få råd om hvordan du bør fortsette.