Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Tatoverings Maskiner

Killer Ink Tattoo har en stor kolleksjon med de beste rotary og coil tatoveringsmaskiner som finnes, slik at du får riktige maskiner for å skape de mest fantastiske tatoveringer.

Killer Ink Tattoo er den ledende globale distributøren av Stigma-Rotary®, skaperne av verdens første justerbare rotary tatoveringsmaskin. Stigma-Rotary® fortsetter å utvikle og lansere de mest avanserte rotary tatoveringsmaskinene som finnes.

Vi er også EUs hoveddistributør for EGO Rotary tatoveringsmaskiner, som er utviklet av den britiske artisten Bez. Bez er ansett som en av verdens beste tatovører og utvikler fortsatt noe av det mest innovative og avanserte tatoveringsutstyret som er tilgjengelig på markedet.

Uansett om du vil kjøpe en original og klassisk coil tatoveringsmaskin eller en innovativ ny rotary tatoveringsmaskin, så kan du føle deg trygg på at du finner det du leter etter blant Killer Ink Tattoos fine utvalg av maskiner!

I det store utvalget vårt av profesjonelle tatoveringsmaskiner finner du de største varemerkene innen tatoveringsbransjen. Sjekk våre tatoveringsmaskiner blant merker som Stigma-Rotary®, EGO Rotary, Cheyenne HAWK, FK Irons, Spektra, Bavarian Custom Irons, NeoTat, Inkjecta, Equaliser, Vlad Blad Irons og mange flere for å finne det mest oppdaterte utvalget som er tilgjengelig med tanke på farger eller maskinmodell-oppdateringer.

Hos Killer Ink Tattoo er vi trygge på at vi har tatoveringsmaskinene som er best egnet for dine behov, uansett om det er for konturering, farging, skyggelegging eller en kombinasjon av alt dette! Du kan velge ut din favoritt tatoveringsmaskin ved å lete blandt de forskjellige varemerkene i vårt utvalg.

Vi har også et bredt utvalg av tatoveringsmaskindeler og utstyr til både coil og rotary tatoveringsmaskiner.