• Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

A pound of Flesh - Høyre hånd

På lager
SKU POFLESH-RHAND
kr 902,00 kr 721,60

"A Pound of Flesh" er en silikon/gummi basert syntetisk hånd laget for å etterligne følelsen av å tatovere ekte hud og kroppsdeler. Hovedsakelig skal denne hjelpe lærlinger å utforske teknikker under ekte omstendigheter uten å bruke mennesker som testobjekter. Mer erfarne tatovører kan også bruke disse produktene til å vise frem kunsten sin i ekte form i stedet for design på papir "A Pound of Flesh" er helt klart det nærmeste du kommer ekte hud.

For stencil påføring anbefaler vi å bruke ELECTRUM stencil blanding . Etter og ha påført stencilen sprayer du med aerosol hårspray og lar det tørke over natten. IKKE la det tørke lengre en en dag da det kan bli permanent. Om du tegner direkte på produktet med en markeringstusj for hud anbefaler vi også å la det tørke over natten. Blir stencilen permanent kan du påføre blekemiddel i 5-10 minutter for å fjerne det. Dette kan også gjørs etter du har tatovert uten at det skader huden eller tatoveringen.

Scotty Munster - "Jeg elsker at det var formet som en hånd i stedet for kun et flatt stykke med gummi! Jeg synes også at lining føltes veldig likt ut som lining på hud. jeg var veldig fornøyd med resultatet. Jeg hadde virkelig ikke trodd det skulle fungere like bra som det gjorde."

Rodney Eckenberger - "Jeg synes virkelig dette er et bra produkt! Jeg må si at dette må være det nærmeste ekte hud som jeg har tatovert på."

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

Killer Ink grepdeksel (50mm x 4,5m) - Svart
Killer Ink grepdeksel (50mm x 4,5m) - Svart
Fra kr 19,00 kr 15,20
120ml
Recovery Stencil Lock Bottle
Fra kr 150,00 kr 120,00
Install Killer Ink Tattoo App Install