Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Piercingutstyr

Killer Ink har et stort utvalg med piercingutstyr av høy kvalitet for tatovører som ønsker å utføre kroppspiercinger.

Vårt utvalg av kroppspiercingutstyr av høy kvalitet inkluderer nåler, piercinginstrumenter, piercingsmykker og sett for kroppspiercing og piercingutstyr fra Studex.

Våre piercingnåler leveres i forskjellige størrelser og inkluderer produkter fra kvalitetsmerker som Braun Introcan Certo nåler, Miltex av Kai sterilisert dermal punches, samt rette og buede piercingnåler.

Vi har piercingutstyr på lager som er nødvendig for å utføre de fleste typer piercinger, noe som inkluderer septum-tenger, dermaltenger, ringtenger og insertion pins, samt allsidig verktøy som f.eks. pinsetter. Vi har også Studex Plus pakker og startpakker som bruker det tradisjonelle patronbaserte ørepiercingssystemet.

Vårt utvalg av profesjonelle kroppssmykker inkluderer ørepiercinger med både gullbelagte bakdeler og bakdeler i rustfritt stål, og som kan kjøpes i pakker med 1 par eller 12 par.

Uansett hva du trenger innen profesjonell kroppspiercing, så har Killer Ink produkter av høyeste kvalitet som du kan kjøpe på nettet nå.