• Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Artyst

4 Items

Filter

4 Items

Filter

Alle Artist PMU maskiner er noen av de mest lydløse og minst vibrerende modellene på markedet og fungerer med høyest mulige nivåer når det gjelder sikkerhet og presisjon.

Artyst by Cheyenne H2 PowerBabe maskinen kombinerer PMU ergonomi og minimal vibrasjon med høy tatoveringseffekt og kostnadseffektiv bruk av nålepatroner.

Ekspertene bak Artyst og Cheyenne har gått sammen for å lage en veldig lavt vibrerende, men likevel kraftig og ergonomisk PMU maskin med en slaglengde på 3,5 mm for teknikere som vet hvordan de skal håndtere en kraftig enhet.

H2 PowerBabe er en den raske og pålitelige maskinen du leter etter til din daglige bruk. Den jevne, men jevnlige motoren gir maksimal presisjon for PMU arbeidet ditt mens du kjører med minimale vibrasjoner.

PowerBabe er designet med et universelt patrondokkesystem, noe som gjør den kompatibel med de fleste nålepatroner på markedet som har en Cheyenne tilkobling, samt de nye Artyst by Cheyenne PMU nålepatronene.

Artist by Cheyennes H2 PowerBabe maskin anbefales for fine linjer, skarpe hårstrøk, skyggelegging og pikselteknikker, og for bruk på alle hudtyper.

Install Killer Ink Tattoo App Install