Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Black & Grey Tattoo : 1-3 Volume Set - Edition Reuss

SKU BK-B-AND-G-SET
På lager
kr 896,00

Stort utgave sett med 75 tatovører fra verden rundt, Stor format hardcover bøker i 24.5 x 31.5 cm. Totalt 1,008 sider! Tekstet på engelsk, tysk og spansk. Mer en 850 fullfarge fotografier. Denne 10 kg tunge samlingen kommer i en solid høykvalitets hardcover boks.

Første utgaven av Chicano/tradisjonell markering kunst som har holdt seg til røttene sine- en tid hvor hjemmelaget maskiner av kasettmotorer og gitar strenger dyppet i India ink ble brukt for å markere huden. Essensen av black & grey kunst er fanget i fotograferingen til assistent forfatter Edgar Hoill. Utvalgte bilder med sitater fra tatovører og samlere starter denne utgaven, etterfølgt av intervjuer med Jack Rudy, gudfaren av black & grey; og vidunderbarnet "Chuey" Quintanar. Deres historier og tatoverings arbeid fortsetter galleriet, som inkluderer tatoveringer fra andre pionerer av denne stilen: Freddy Negrete, Brian Everett, og Mark Mahoney.

Den mørke/skrekk utgaven tar for seg personlige demoner tegnet på hud. Paul Booth beskrives ofte som "Dark Lord of Tattooing" , han avslører hvorfor folk ønsker disse tatoveringene og hvordan hans egne demoner har drevet kunsten hans. Tatoveringer hyller skrekk i pop kulturen. Tatovør Xu Zhicheng fra Tianzhilong Tattoo i Beijing sier i sitt intervju at han finner inspirasjon til sine store mørke kunstverk i vampyr filmer og ikke innvendig. I dette kapitelet finner du alt fra krympede hoder til Frankensteins populære zombie utgaver..

Portrett og fotorealisme utgaven tar for seg arbeid som overfører fotorealisme over til kroppen. Mens de andre kapitlene også inneholder realisme, fokuserer dette på portretter, landskap og andre fantastiske bilder gjengitt i ekte tableaux. To tatovører som er kjent for denne stilen er Bob Tyrrell og Andy Engel, de snakker hvordan de mestret stilen og gir tips til andre hvordan de kan forbedre seg. Deres intervju er fulgt av deres arbeid som har presset tatoverings samfunnet med muligheten for å mestre den vanskeligere kunsten på et vanskelig lerret.

Tekniske Detaljer

  • Stort format: 24.5cm x 31.5cm
  • Tekstet på engelsk, tysk og spansk
Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.