• Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Cheyenne Hawk Spirit Drive + Grep + Strømforsyning pakke Oransje

Utsolgt
SKU CHE-SPI-FULL-ORN
Fra
kr 6 869,60

Cheyenne Hawk Spirit tatoveringsmaskinen er en all in one maskin som passer til alle typer arbeid. Den jobber raskt og gir kjappe nålestikk, men holder seg mykere en Cheyenne thunder .

Hawk Spirit presterer bra på alle hud typer, konturer og fungerer derfor utmerket på hele kroppen. Med sitt ergonomiske grep passer den perfekt i hånden noen som gjør at du får optimal presisjon under tatovering. Spirit er veldig rolig under arbeid noe som gir mindre bevegelse og stress hos klienter og bedre arbeidsmiljø.

Liten, lett og fleksibel: Tatovering med denne maskinen er enklere og raskere en bruk av tradisjonelle maskiner og nåler. Den tilpasser seg til alle bevegelser, arbeidsforhold og situasjoner. Høy kvalitet og teknologi sørger for at du kan uttrykke deg kunstnerisk lettere en noen gang. Hawk Spirit sitter lett og komfortabelt i hånden noe som gjør at tatovøren kan jobbe enda lettere og mer effektivt med å forme sine ideer

Tekniske Detaljer

  • Hawk Spirit i oransje
  • Frekvens: 50-150 stikk/sekund
  • Slaglengde: 2,5mm
  • Motor: 12V DC Precision Motor
  • Spenning: 5-12V DC
  • Størrelse: 110 x 75 x 25mm
  • Vekt: 110g

For å bruke Cheyenne Hawk Spirit Drive maskinen trenger du Cheyenne Hawk Grep (Tilgjengelig i både 21mm og 25mm etter ønske). Killer Ink Barrier Grep deksler er også tilgjengelig for å beskytte grepet under bruk. Du vil også trenge Cheyenne Hawk nål patroner. Cheyenne Hawk Spirit drive maskinen kan brukes med alle typer standard strømforsyninger for tatoveringsmaskiner og blir levert med alle kabler nødvendig for å bruke med Cheyenne strømforsyninger eller andre typer power supplies.

NB: Dette produktet blir levert med en 24 måneders garanti som er gyldig direkte med Cheyenne.

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

Recovery Derm Shield Gjennomsiktig Beskyttende Bandasjen  - Rull
Recovery Derm Shield Gjennomsiktig Beskyttende Bandasjen - Rull
Fra kr 347,00 kr 277,60
NY
Eske med 20 Stellar 2.0 Nålpatroner - Alle konfigurasjoner
Eske med 20 Stellar 2.0 Nålpatroner - Alle konfigurasjoner
Fra kr 302,00 kr 241,60
120ml
Recovery Stencil Lock Bottle
Fra kr 150,00 kr 120,00
Install Killer Ink Tattoo App Install