Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Cheyenne strømforsyning startkabel

SKU CHE-STARTUP
På lager
kr 480,00

Cheyenne HAWK Thunder er designet for å fungere optimalt med siste generasjon Cheyenne strømforsyninger ( PU II eller den nye PU I). Benytter du Thunder på den nye PU I eller siste versjon av PU II trenger du ikke denne kabelen. Det integrerte kortet i siste versjon av PU I og Pu II gjør det mulig å starte maskinen med 4-6V.

Thunder har en kraftig motor og på noe strømforsyninger uten denne kabelen trenger du en spenning på 10-11V for å starte og drive maskinen. Spenningen kan stilles ned til 3-5V uten problem.

Denne kabelen gjør at du ikke trenger å starte Thunder på 10-11V for å så skru den ned igjen, i stedet så starter den på den beregnede spenningen den trenger.

Tekniske Detaljer

  • Lengde (cm): 190

NB: 12 måneders garantien er gyldig direkte gjennom Cheyenne. Om du mot alle odds skulle være uheldig å oppleve problemer med produktet ditt gir vi deg instruksjoner for hvordan du skal kontakte oss direkte for å løse problemet ditt.

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.