Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

FK Irons Darklab: Hover-strømforsyning

SKU FK-HOVER-EU
På lager
kr 5 485,00

DarkLab Hover fra FK Irons er den første berøringsfrie strømforsyningen for tatovering med OLED skjerm. Hover ble laget for maksimal hygiene og vil gi deg et mer sterilt arbeidsmiljø.

DarkLabs innovative strømforsyning er fullpakket med nye og spennende funksjoner. Med berøringsløs kontroll trenger tatoveringsartister ganske enkelt bare å gestikulere til strømforsyningen for å kontrollere den, og dermed unngår de krysskontaminering.

Den er også Bluetooth aktivert, noe som betyr at du kan koble til flere trådløse enheter og oppgradere innebygd programvare via en mobilapp. Den er også kompatibel med USB-A og USB-C, slik at du kan lade opp batterier, trådløse maskiner eller mobile enheter.

Med doble maskininnganger kan du koble opptil to tatoveringsmaskiner til Hover strømforsyningen, og veksle frem og tilbake ved å sveipe i luften.

Du kan også bruke en luftbevegelse for å øke eller redusere spenningen til strømforsyningen fra 2 til 17 volt, i trinn på 0,1 volt.

DarkLab Hover tilbyr tre av/på moduser: air switch, ledning eller trådløs fotbryter, avhengig av din preferanse. Du kan også konfigurere og lagre opptil ni hastighets-/spenningsparametere og enkelt bytte mellom dem ved å sveipe over enheten.

Spor og ta opp økt- og maskinkjøretider samtidig med dobbelt timeren som er innebygd i Hover strømforsyningen.

Med en magnetisk sokkel med antiskliegenskaper kan du for enkel bruk plassere DarkLab Hover på en rekke overflater. Hover har også 180 graders skjermrotasjon for å imøtekomme den foretrukne kabelplasseringen.

Nøkkelfunksjoner:

  • Berøringsfri kontroll - unngå krysskontaminering
  • OLED skjerm
  • Doble maskininnganger
  • Bluetooth aktivert, kompatibel med USB-A og USB-C
  • Konfigurer og lagre opptil ni hastighets-/spenningsparametere
  • Tre av/på moduser: air swipe, ledning eller trådløs fotbryter
  • Spenningsutgang: 2 - 17 V, økning/reduksjon i trinn på 0,1 V
  • Magnetisk sokkel med antiskliegenskaper
  • 180 graders skjermrotasjon for å imøtekomme den foretrukne kabelplasseringen
  • Dobbelt timer for å spore/ta opp økter og maskinkjøretider samtidig
Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.