Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx

Pose med 50 (200 kopper) Soldier Bee Grey Hive Caps

SKU HIVE-CAPS-GRY
På lager
kr 160,00

Hive Caps er en innovativ sekskantet blekkopp til tatoveringsbruk som er enkel å sette opp, stabil og enkel å tilpasse.

Det intuitive designet til Hive Caps gjør det raskere og enklere for tatovøren å sette opp, slik at man rett og slett bare kan ta en kopp, sette den fra seg og begynne å jobbe! Hive Caps er designet slik at de enkelt kan settes sammen for å utvide tatovørens fargepalett og la tatovøren lage sitt eget tilpassede oppsett, samtidig som de gjør mest mulig ut av plassen på arbeidsstasjonen deres.

Det spesielle med designet ender ikke der. Hive Caps kan også snus opp-ned, da de har en mindre blekkopp på undersiden. Dette er perfekt når du ønsker å bruke mindre blekk, eller dersom du ønsker å feste den til den større koppen.

En annen fordel er at du kan stable Hive Caps, noe som forhindrer blekket i å tørke ut under lange økter. Den minimerer også smittefaren - perfekt når du jobber på messer.

Hive Caps har også et målenivå på de største koppene, slik at du kan bruke samme mål fra økt til økt. De er også mer stabile enn ordinære blekkopper, og du vil ikke ha behov for å bruke salve for å feste dem til overflaten.

Ikke bare er Hive Caps designet for å forbedre hvor enkelt og effektivt tatovøren kan sette opp stasjonen sin, de er også laget slik at de enkelt kan tas fra hverandre når de skal kastes.

Hive Caps har følgende mål: 6,1 cm (lengde) x 3,5 cm (bredde) x 1,9 cm (høyde).

Liten kopp: 12~14 mm indre diameter
Større kopp: 14~16 mm indre diameter

Kan bestilles i poser med 50 stk (200 kopper).

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.