Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Stigma-Rotary® Neuro Body - Svart

På lager
SKU STIG-NEURO-BODY-BLK
kr 3 895,00 kr 3 116,00

Neuro kan optimaliseres akkurat slik du selv ønsker! Denne maskinen er for tatovører som ønsker å kunne justere alt! Det gjør at slaglengden kan settes akkurat slik du ønsker. Slaglengden justeres lett via en skrue inne i maskinen.

Neuro er en dedikert patronmaskin. Stigmas patronsystem er unikt, helt annerledes og tryggere en noen andre patronsystem på markedet.

Spesifikasjoner

Kan jeg bruke Cheyennes patroner med min Neuro maskin? Nei. Av to grunner kan man ikke bruke Neuro med Cheyennes patroner. Den første er at Stigmas Screw-On tilkobling på Neuro maskinen er unik for Stigmas eget grep. Den andre er at den drive bar som er på Stigmas patroner er festet till Neuro maskinen og har et gummistempel på slutten, som ikke vil passe til patrongrep fra Cheyenne.

Er Stigma patroner kompatibla med Cheyenne/RPG Click patrongrep? Nei, Stigma patroner har en unik passform og kan derfor bare brukes med Stigma grep.

Kan jeg bruke Stigma patroner med mine ikke-Stigma maskiner? Ja, det finnes noen alternativer avhengig av vilken maskin du bruker. Stigma® har skapt en ’Universal-Screw-On’ forbindelse med klikkbare grep, som kan skrus direkte på maskiner som f.eks Cheyenne eller Spektra, hvor nåldybde kan justeres ved å vri med eller mot klokken. Det er også universell Stigma® grep med backstem for tradisjonelle ’vice’ systemer, hvor nåldybde også justeres ved å vri med eller mot klokken. Disse kan også brukes i kombinasjon med en Universal-Screw-On vice adapter slik at du kan koble disse grepene til ‘Universal-Screw-On’ koblinger for maskiner som f.esk Cheyenne og Spektra.

Hvorfor trenger jeg et utvalg av MotorPlugs til maskinen min? Tatovører foretrekker som regel sterke motorer for lining og svakere motorer til shading. Sterkere motorer med mye watt og dreiemoment holdes ikke nede lett og passer derfor bedre til lining og tøffere områder. Svakere motorer kan holdes nede lett og er ikke like aggressive og gir derfor bedre resultater til shading.

Hva kan du fortelle meg om 4.5W V2 MotorPlug? 4.5W V2 MotorPlug har mer en nok kraft til å drive Stigma-Rotary® maskiner. Det er en av de sterkeste motorene du finner på rotary maskiner; den driver nål konfigurasjoner med op til 50 nåler uten problem. Fordelene med 4.5W V2 MotorPlug: det er kompalt og veier kun 44 gram. Den har både RCA og clip cord kobling. Den er god til alt, shading, blending, layering, colour packing og lining.

Og hva med 6W MotorPlug? 6W PowerDrive er den kraftigaste motoren på sin størrelse og er utrolig kompakt med kun RCA kobling og veier kun 43 gram. Den er også god til shading, blending, layering, colour packing og lining. Det finnes RCA til Clip cord konverter tilgjengelig hvis du ønsker å bruke clip cord kobling på 6W MotorPlug.

Og hva med 5W EC MotorPlug? The 5W EC MotorPlug benytter seg av børsteløs teknologi. Standard motorer bruker børstemotorer, som over tid samler mye skitt og støv, noe som vil redusere prestasjonen til motoren drastisk etter tid. Den nye5W EC MotorPlug vil vare 10 ganger lengre en standard motorer og vil alltid prestere konstant som første fra første dag!

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

12 stk. Killer Ink grep Wrap 50mm x 4.5m - Svart
12 stk. Killer Ink grep Wrap 50mm x 4.5m - Svart
kr 209,00 kr 167,20
Hustle Bubbles Deluxe skumvask (207 ml)
Hustle Bubbles Deluxe skumvask (207 ml)
Fra kr 242,00 kr 193,60
Hornet Honey Stencil 250 ml
Hornet Honey Stencil 250 ml
kr 296,00 kr 236,80
Install Killer Ink Tattoo App Install