Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!
  • Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

Stigma-Rotary® Clipcord Upgrade Kit for 4.5W Motor Plug for Beast + Prodigy

SKU STIG-CC-UPGRADE-KIT
På lager
kr 224,00 kr 179,20

Den Stigma-Rotary ® clipcord Upgrade Kit lar deg koble en clipcord til 4,5 W MotorPlug. Den 4,5 W MotorPlug har allerede en RCA-tilkobling som standard.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er ikke vanskelig å installere clipcord oppgraderingssettet, men du må være forsiktig og ta tid til å gjøre dette riktig. Vennligst les instruksjonene i sin helhet før du prøver å installere Clipcord oppgraderingssett til 4.5W MotorPlug. Vær også veldig forsiktig og være presis når du monterer Clipcord oppgraderingssett. Hvis skade er påført MotorPlug vil du være ansvarlig fo dette. Verken Stigma Rotary ® eller selgeren vil ta ansvar for eventuelle skader.

OBS! Din 12 måneders produsentgaranti gjelder direkte med Stigma-Rotary®. I det høyst usannsynlige tilfellet at du opplever et teknisk problem med din Stigma-Rotary® produkt som resultat av en verifiserbar produksjonsfeil, kan du bruke kontakt link på Stigma-Rotary® nettsted, (se bruksanvisningen), eller komme i kontakt med oss ​​og vi vil gi deg instruksjoner om hvordan du kontakter Stigma-Rotary® direkte for å løse problemet.

Vennligst les bruksanvisningen nøye for å betjene maskinen korrekt og garantere din produsentensgaranti. Ekskludert er slitasjen på de deler som er forårsaket ved normal bruk. Motoren er ikke dekket av garantien på grunn av de mange faktorer og forhold en motor kan bli utsatt for. Stigma-Rotary® garanterer en meget høy standard på produksjon- og kvalitetskontroll. Alle maskiner testes før de forlater fabrikken, noe som sikrer at ingen defekt maskin noen gang ville bli levert fordi feil kan utelukkes fra begynnelsen.

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

NY
Eske med 20 Stellar 2.0 Nålpatroner - Round Liner Long Taper
Eske med 20 Stellar 2.0 Nålpatroner - Round Liner Long Taper
Fra kr 302,00 kr 241,60
12 stk. Killer Ink grep Wrap 50mm x 4.5m - Svart
12 stk. Killer Ink grep Wrap 50mm x 4.5m - Svart
kr 209,00 kr 167,20
100 stk. trepinner for tunge
100 stk. trepinner for tunge
kr 22,00 kr 17,60
Install Killer Ink Tattoo App Install