Tatoveringselskere bør sette av datoene for Brighton Tattoo Convention, som går av stabelen 19. og 20. februar 2022!

Brighton Tattoo Convention arrangeres for 13. gang i år. Dette bør du ikke gå glipp av, med over 350 førsteklasses tatovører på deltakerlisten.

Siden starten i 2007 har messen blitt en svært etterlengtet tilstelning i tatoveringsverdenen, og er en favoritt blant tatovører og entusiaster.

I år vil den foregå på Brighton Centre, som ligger ved den ikoniske strandpromenaden. Her vil det også være et barberrom, live-underholdning og åpen bar til kl 1. Dette vil du ikke gå glipp av!

Vert for arrangementet er den internasjonale DJ-en Dave Mumbles, og det er bare å gjøre seg klar for Brighton Rumble, med en hel rekke liveband og artister som opptrer lørdag 19. mellom kl. 11.00 og 01.00. Det kommer til å være live-musikk fra Dylan Kirk & the Killers, The Honkabillies, Micky Hart & the Hartbreakers og mange flere!

I tillegg blir det spennende konkurranser med den spreke konkurrenten Smashlyn Monroe, med priser som deles ut for de beste tatoveringene som er laget i løpet av begge disse dagene.

Husk å sjekke ut våre sponside tatovører i aksjon på messen, inkludert Yarson Stahowic, Kirsten Pettitt, Hattie Cox, Dean Gunther og tatovører fra Six Bullets Tattoo.

Vi kan trygt love at det vil bli fantastiske tatoveringer på 2022 Brighton Tatto Convention, og vi ser frem til å se dere alle der!