Cheyenne Professional Tattoo Equipment er et av de mest anerkjente og kjære merkene innen tatovering, og det brede utvalget av tatoveringsgrep er ikke annerledes.

Laget i Tyskland. Alle Cheyenne tatoveringsgrep er robuste, ergonomiske, enkle å rengjøre og dekke, produsert i henhold til medisinsk standard og brukt av mange av verdens beste tatoveringsartister.

Cheyenne HAWK-grep

Det ikoniske Cheyenne HAWK grepet er det perfekte tilbehøret til produsentens populære HAWK Spirit og HAWK Thunder tatoveringsmaskiner. Disse pålitelige og holdbare grepene er laget av anodisert aluminium og er solide, men behagelige å holde og lette å pakke med grepovertrekk.

HAWK grepene er kompatible med alle patroner som har en Cheyenne tilkobling og er spesielt egnet for Cheyennes egne Safety, Craft og Capillary patroner, som gjør det mulig for artister å bytte mellom konfigurasjoner på få sekunder.

Cheyennes HAWK grep har det ikoniske klikksystemet som lar tatoveringsartister raskt og enkelt justere nålenes utstikk på patronene ved å vri på grepet.

Cheyenne Fixed/Flex grep

Hvis du ønsker å bruke Cheyenne patroner med en coil eller en rotary maskin som inkluderer en skruestikke, trenger du ikke se lenger enn til Fixed og Flex grep. Fixed og Flex grepet lar tatoveringsartister å bruke Cheyennes populære nålepatroner med nesten alle rotary eller coil maskiner på markedet.

Hovedforskjellen mellom disse to tatoveringsgrepene er justeringsmulighetene. Mens Cheyenne Fixed grep er et stivt, men likevel billig og enkelt system, lar Cheyenne Flex grep tatoveringsartister komfortabelt og enkelt justere nåleposisjonen via den roterende hylsen.

Cheyenne HAWK Pen grep

Cheyenne HAWK Pen grep er, som navnet antyder, det perfekte tilbehøret for Cheyennes verdensberømte rotary pennestil, HAWK Pen.

Som med tidligere HAWK grep, er Cheyenne HAWK Pen grep laget av anodisert aluminium, kompatibel med nålpatroner av Cheyenne typen, og tilbyr justerbar nåledybde ved å vri på grepet.

Cheyenne HAWK Pen grep er tilgjengelig i to størrelser: Small og Medium. Medium grepene er gode å ha som reserve for flere tatoveringsøkter i løpet av en dag, mens det mindre, kjegleformede grepet er spesielt godt egnet for de som foretrekker slankere tatoveringsgrep som reduserer grensene mellom tegning og tatovering enda mer.

Cheyenne engangsgrep (D-Grips)

Er du på jakt etter en engangsløsning? Cheyenne tilbyr også tre engangsgrep, også kjent som D-Grips, som er perfekte for bruk med HAWK pennen, SOL Nova og SOL Nova Unlimited.

Cheyenne engangsgrep garanterer ergonomisk, behagelig og hygienisk arbeid og fås i en eske med 6 i tre forskjellige former og størrelser: One Inch, Round og Long, hvor sistnevnte ikke egnet for bruk med SOL tatoveringsmaskiner.

Takket være det myke materialet, passer disse engangs tatoveringsgrepene perfekt og komfortabelt i hånden. Som med andre Cheyenne grep, tillater D-Grips patroner å skiftes raskt, mens du også kan vri grepet for å justere nåledybden trinnløst og enkelt.

Cheyenne SOL grep

Når man beveger seg bort fra HAWK merkede grep, har Cheyenne også gitt ut to typer tatoveringsgrep for sin SOL serie av rotary maskiner.

Cheyenne SOL grep er spesielt designet for bruk med SOL Luna og SOL Terra tatoveringsmaskiner. Imidlertid er den også kompatibel med Cheyennes HAWK Spirit og HAWK Thunder maskiner, samt rotary maskiner med kraget grepstilkobling.

Den ergonomiske utformingen til grepet gjør den behagelig å håndtere under lengre tatoveringsøkter, samtidig som den er enkel å rengjøre og pakke inn for hygieniske formål.

Disse tatoveringsgrepene er tilgjengelige i tre størrelser: Small, Medium og Large, med en diameter på henholdsvis 21, 25 og 33 millimeter. De små og mellomstore grepene ligner på de allerede etablerte størrelsene på Cheyenne HAWK grep, mens det store SOL Grip er basert på den unike følelsen av selskapets SOL Nova pen.

Cheyenne SOL Nova grep

Når vi snakker om SOL Nova, har Cheyenne gitt ut en serie SOL Nova grep som gjør det mulig for tatoveringsartister å fortsette å tatovere mens det andre grepet blir rengjort, noe som sikrer en effektiv arbeidsflyt.

På samme måte som SOL grepene, har Cheyenne SOL Nova grepene et ergonomisk design som er lett å dekke og gir trinnløs justerbar nåledybde mellom 0 og 4 mm.

Hvis du er usikker på hvilket Cheyenne tatoveringsgrep som passer for deg og din tatoveringsmaskin, ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne den perfekte matchen!