Cheyenne tatoveringsmaskiner er noen av de mest brukte og populære rotary tatoveringsmaskinene i bransjen, med utallige artister over hele verden som bruker en eller flere av de tyskproduserte modellene.

Enten det er den elskede HAWK familien av maskiner eller de siste innen roterende SOL maskiner, kan du være sikker på at Cheyenne har en rotary maskin for alle, uansett stil eller preferanse!

Cheyenne HAWK-grep

Den klassiske Cheyenne HAWK tatoveringsmaskinen ble gitt ut på nytt for å feire 10. års jubileumet for den originale modellen, som var den tyske produsentens første rotary maskin og grunnen til at nålepatroner ble populært.

En allsidig tatoveringsmaskin som passer for alle stiler, og den oppdaterte versjonen av HAWK har fått en ny motor av Cheyenne, sammen med en beskyttet jackforbindelse for forbedret pålitelighet.

Cheyenne HAWK Spirit

Cheyenne HAWK Spirit er den komplette alt-i-ett-maskinen, noe som gjør den ideell for alle aspekter av tatovering. Den leverer raske slag og raske treff, men er fortsatt mykere enn motstykket Cheyenne HAWK Thunder.

Cheyennes HAWK Spirit rotary maskin reagerer godt på forskjellige hudtyper og konturer, og gjør den derfor egnet for alle hudtyper og områder. Denne tatoveringsmaskinen er også veldig lydløs under bruk med lavt vibrasjonsnivå, noe som sikrer komfort og stressfritt arbeid.

Cheyenne HAWK Thunder

Som med HAWK Spirit før den, er Cheyenne HAWK Thunder en annen alt-i-ett tatoveringsmaskin som er perfekt for enhver tatoveringsstil.

Cheyenne økte HAWK Thunder til 4 mm, som kombinert med det nye drivmaskineriet og optimalisert motor resulterer i veldig høy hastighet og akselerasjon. Disse endringene betyr at kraftreservene til motoren nå brukes mer effektivt, noe som ikke bare kan merkes når du bruker maskinen, men du kan også høre det!

Cheyenne HAWK Pen

Cheyenne HAWK Pen er en utrolig tatoveringsmaskin i pennestil som gir full bevegelsesfrihet mens du jobber. Den ergonomiske utformingen på HAWK Pen er skånsom mot håndleddet og forhindrer tretthet under lengre tatoveringsøkter.

Drevet av en presis DC motor, er Cheyenne HAWK Pen stillegående og produserer praktisk talt ingen vibrasjoner, noe som garanterer arbeid med den største presisjon. I tillegg tilbyr denne pennestilen et 3,5 mm slag og kontinuerlig justerbar nålestikk fra 0 til 4 mm.

Cheyenne SOL Nova

Etter HAWK Pens markørpennlignende form, er Cheyenne SOL Nova en lett, men kraftig rotary tatoveringsmaskin som er stillegående med minimal vibrasjon.

Den kraftige børsteløse DC motoren leverer mye kraft, noe som resulterer i raskere blekkmetning - selv om den stille og myke driftsmodusen betyr at den fortsatt er skånsom mot huden. Denne jevne og myke driften tillater også en raskere helbredningsprosess.

Cheyenne SOL Nova er en virkelig flott all-round rotary tatoveringsmaskin. SOL Nova har et 3,5 mm slag, og er ideell for presis linjering, samt myk skyggelegging. Motoren vil begynne å kjøre med veldig lave hastigheter, så den kan brukes til et bredt spekter av forskjellige stiler, inkludert svart og grått, dotwork og fargerealisme.

Cheyenne SOL Luna & SOL Terra

Cheyenne SOL Luna og SOL Terra er høyytelses rotary tatoveringsmaskiner som er stille og vibrerer mindre enn vanlige tatoveringsmaskiner. Begge er utstyrt med en kraftig, børsteløs DC motor som gir bedre blekkmetning.

Begge disse Cheyenne tatoveringsmaskinene kan kjøre med lave hastigheter fra 25 Hz. Bruk SOL Luna og SOL Terra på lavere hastigheter for stiler som dotwork og fargerealisme, eller skru den høyere for fyldigere og mer intense linjer.

Hovedforskjellen mellom de to kommer ned til slaglengde. Cheyenne SOL Luna tilbyr en slaglengde på 2,5 mm, som optimaliserer evnen til svart og grå skyggelegging, mens Cheyenne SOL Terra har et 4,0 mm slag, noe som gjør den flott til linjering og farging.

Begge maskinene har to driftsmodus, kjent som HardDrive og SENSIDRIVE. Disse modusene lar deg velge mellom kontrollert eller regulert hastighet ved å endre motorkontrollen.

Med HardDrive funksjonen vil tatoveringsmaskinen kjøre med kontrollert hastighet, uten å gi og en jevn hard treff. Ved å dreie SensiSwitch vil du aktivere den nye SENSIDRIVE funksjonen, noe som betyr at rotasjonshastigheten vil justeres avhengig av overflaten du tatoverer på grunn av at motoren reagerer mer følsomt på hudens motstand.

Cheyenne SOL Nova Unlimited

Cheyenne SOL Nova Unlimited er neste steg i utviklingen av den populære SOL Nova rotary og produsentens første trådløse tatoveringsmaskin.

I stedet for å bruke en strømforsyning, er Cheyennes trådløse rotary maskin i pennestil drevet av et oppladbart batteri. Du vil motta to batterier med SOL Nova Unlimited, sammen med en lader og kabel, slik at du kan bytte ut det ut og fortsette å jobbe mens det lader.

Betjening av Cheyenne SOL Nova Unlimited gjøres med bruk av en enkelt knapp og bevegelseskontroll. Du kan justere frekvensen til den roterende maskinen raskt og enkelt ved å holde knappen nede mens du vipper maskinen.

En bred frekvensbåndbredde som varierer fra 25 til 140 Hz, betyr at SOL Nova Unlimited er perfekt for et bredt spekter av tatoveringsstiler. Senk frekvensen for dotwork og realisme, eller øk den for fyldigere og mer intense linjer.

Cheyenne SOL Nova Unlimited tilbyr to driftsmoduser: Steady Mode og Responsive Mode. Ved å bruke stødig modus vil det resultere i at maskinen kjører i en kontrollert hastighet uten fjæring og med et konsekvent hardt slag. Med responsiov modus vil frekvensen og slaget til SOL Nova Unlimited justeres avhengig av overflaten du tatoverer, og i hovedsak simulere motstand.

Som andre Cheyenne tatoveringsmaskiner før den, er SOL Nova Unlimited stillegående med minimal vibrasjon. Den er tilgjengelig med en slaglengde på enten 3,5 eller 4,0 mm, avhengig av hva du foretrekker.