Den nylig utgitte Atom X-R strømforsyningen og trådløse CXP19 fotpedalen fra Critical er en glimrende trådløs kombinasjon for å drive rotary eller coil tatoveringsmaskiner.  

Critical Atom X-R er en liten, brukervennlig strømforsyning som er designet for å inkludere alle de samme flotte funksjonene som den originale AtomX, pluss noen ekstra tillegg!

Critical har modernisert designet til Atom X-R for å forbedre brukergrensesnittopplevelsen.

Critical Atom X-R har også doble utganger for mulighet til å koble til flere tatoveringsmaskiner, enten du bruker rotary maskiner eller coil. Critical har også lagt til muligheten til å synkronisere strømforsyningen trådløst med CXP19 fotpedalen - slik at det blir færre ledninger for et renere oppsett!

Den trådløse Critical CXP19 fotpedalen er det ideelle tilbehøret til både ATOM X-R og XRR strømforsyninger og kobles til begge deler uten behov for kabel. Du kan imidlertid også koble CXP19 til strømforsyningen via en standard clip cord.

Critical har nå gitt ut CXP19 i en iøynefallende ny svart og rosegull farge, så sørg for å sjekke det ut!

Både Atom X-R og CXP19 fra Critical kan bestilles separat eller som en del av en trådløs pakke. Se vår videoanmeldelse nedenfor for å lære mer om den nye Critical Atom X-R og hvordan den kobles trådløst til CXP19 fotpedalen.