Introduksjon av den siste kolleksjonen fra FK Irons, med bærbare batteripakker og den aller første strømbryteren.

Den amerikanske produsenten har startet året sterkt med ikke én, to eller tre, men fire spennende nye produkter som vil gjøre jobben litt enklere for tatovørene.

La oss se på greiene!

Darklab Airbolt

FK Irons nyeste batteripakke, Darklab Airbolt, er en bærbar og kompakt strømforsyning som er kompatible med ditt eget valg av RCA-kabler, for å holde den roterende maskinen i gang hele dagen.

Strømforsyningen har en vekt på 121 g, er enkel å ta med deg til gjestesteder og messer, mens den innebygde magnetiske antisklimatten sørger for at den ikke beveger seg mens du jobber. Med sin kompakte design er den også en drøm å pakke sammen og barrieresikre!

Darklab Airbolt kjører på mellom 5 og 12 V, med spenningsjusterbare i trinn på 0,5 V. Litium-ion-batteriet med USB-C-tilkobling har fantastiske ladehastigheter på opptil 1,0 A. Funksjonen Dynamic Power-Path Management gjør at du kan jobbe mens du lader batteripakken, og den automatiske jumpstart-funksjonen gir ekstra kraft til de maskinene som trenger litt hjelp for å komme i gang.

Med et LED-spenningsdisplay på batteripakken kan du få mer informasjon og kontroll når du kobler Airbolt til Darklab-appen. Herfra kan du utføre et ubegrenset antall forhåndsinnstillinger, styre enheten med stemmen din, få fastvareoppdateringer og enkelt justere effekten med eGive-systemet.

Bruk Darklab Airbolt for å holde tatoveringsmaskinen i gang i opptil 15 timer, eller velg Mini-modellen for kortere bruk.

Darklab Airbolt Mini

Den er kanskje mindre enn Airbolt, men FKs miniversjon er likevel en kraftig sak.

Darklab Airbolt Mini har samme form og fasong som Airbolt, og mange av de samme funksjonene, inkludert automatisk jumpstart, ladehastigheter på opptil 1,0 A, Dynamic Power-Path Management og en rekkevidde på 5–12 V.

Den har imidlertid noen merkbare forskjeller. Ettersom den kun veier 96 g, passer den perfekt på reiser og har en strømkapasitet på opptil 10 timer.

Denne bærbare enheten er enkel å pakke og barrieresikre, og har en magnetisk antisklimatte, derfor er den perfekt for bruk på reiser.

Darklab PowerBolt+

Darklab PowerBolt+ følger den originale PowerBolt trådløse batteripakken, men har 50 % mer batterikapasitet og en stabilitet og pålitelighet man bare kan misunne.

PowerBolt+ kan enkelt kobles til FK Irons EXO eller Spektra Flux roterende maskiner med et klikk og en kvart omdreining, og har en batterikapasitet på opptil 15 timer når litiumionbatteriet er fulladet. Enheten viser batterikapasiteten og en spennings-LED-indikator, og akkurat som Airbolt-enhetene kan den kobles til Darklab-appen via Bluetooth for talestyring, forhåndsinnstilling og eGive-justeringer.

Powerbolt veier bare 85 g og har en maks effekt på 1,0 A, og leverer 5-12 V. Bortsett fra knappene for å justere spenningen, har den kun en av/på-knapp, noe som gjør systemet enkelt og brukervennlig. Funksjonen Dynamic Power-Path Management betyr at du ikke trenger å ta pause for å lade, og med opptil 15 timers batterikapasitet, vil du aldri være strømløs.

Du kan pare PowerBolt+ med Darklab Killswitch-strømbryteren for optimal trådløs kontroll.

Darklab Killswitch

FK Irons’ første dedikerte strømbryter er helt trådløs, designet for å minimere krysskontaminering og strømstyres av en akselerometersensor uten mekaniske deler.

Darklab-enheten holdes godt på plass av det innebygde antisklifestet, og et enkelt trykk på Killswitch er alt du trenger for å slå den tilkoblede Darklab-enheten av og på. Husk også å laste ned Darklab-appen for fremtidige fastvareoppdateringer.

Killswitch lader via USB-C og leverer strøm på 0,5 A, mer enn nok til å holde den i gang, og den er kompatibel med PowerBolt+-, Lightning Bolt - og Airbolt-strømpakkene fra FK Irons – men den fungerer imidlertid ikke med den originale PowerBolten, så dette må man ta høyde for.