Bli med oss på Deauville Tattoo Festival i Frankrike 20.-21. august for den 5. utgaven av denne messen!

Messen avholdes i det prestisjefylte Centre International de Deauville og vil huse over 300 tatovører, samt salgspersonell og mathaller med smaker for alle, inkludert vegetariske og veganske delikatesser.

Billetter kan kjøpes på forhånd, €15 for en dag og €25 for hele helgen, eller man kan betale i døren for €20 for en dag og €30 for hele helgen, og barn under 12 er gratis sammen med en betalende voksen.

VIP-billetter koster €150, men gir deg en rekke fordeler inkludert tilgang til åpningsfesten på fredag, 50 % rabatt i barene, en gratis plakat og t-skjorte og alle tatovørfordelene som f.eks. private toaletter og catering.

Få med deg konkurransene, inkludert "Best of day" som avholdes hver dag, "Best of show", "Svart og grå" og "Farge", samt stilprisene for "Realistic", "Ornamental", "New School" og "Old School".

Noen få av våre fantastiske sponsede tatovører vil være på jobb, inkludert Gaby Castel med sine neotradisjonelle natur- og fantasiinspirerte arbeider, BSV Darkshades fra La Machine Infernale Tattoo for geometrisk punktarbeid Thomas Carli Jarliers utrolige svarte og grå realisme.

Hvis du planlegger en tatovering på Deauville kan det hende du må kontakte den valgte tatovøren din på forhånd, men det er imidlertid enkelte tatovører som tilbyr drop-in i løpet av helgen.