2020 og 2021 var, ærlig talt, litt mye.

I 2022 klarte vi å gjenvinne litt normalitet ved å komme til en haug med stevner og besøke noen av våre sponsede artister. Vi fikk noen få nye produkter, fikk se innsiden av noen av favorittselskapene våre, og filmet mange overstadige timelapse-videoer om tatoveringer!

Fra alle her på Killer Ink ønsker vi deg et godt nytt år og håper du får et fantastisk 2023!

Stevnene var tilbake i virksomhet i år, og vi startet en sesong med arrangementer med et besøk på Brighton Tattoo Convention, vår første stevne siden 2020 (og vi har sannelig savnet dem!). Kirsten Pettitt tok hjem en 'Best of Day'-pris for sitt samarbeidsstykke med Stephanie Melbourne, og den var velfortjent!

Neste stopp var Tattoo Tea Party i Manchester, som var en eksplosjon, delvis takket være de dynamiske og svært brannfarlige Fuel Girls! I tillegg fikk vi se våre sponsede artister Bintt og Reece Mortiboys ta en premie hjem i kategorien 'Best Large Tattoo'.

Vi besøkte også den første post-pandemi Liverpool Tattoo Convention, vår lokale konferanse som skulle være en av to i år. Med den andre utsatt til neste år, er vi glade for at vi fikk mest mulig ut av denne begivenheten, som inkluderte burlesk underholdning og intervjuer med Helen Warren, Arron Raw og Aggie Vnek fra Abrakadavra Tattoo Art Studio!

I september dro vi ned til London for det første Big London Tattoo Show og tok en prat med J Becerra, Isobel Morton, Cloto og Tiggy Tattoos for å finne ut hva de alle syntes om helgen. Deres dom? En stor suksess!

Og til slutt avsluttet vi stevnekalenderen med den prestisjetunge Milano Tattoo Convention. Vi intervjuet noen artister i verdensklasse og fikk se flere av våre sponsede artister ta hjem priser, inkludert Sampaguita Jay som hevdet "Best of Show"!

Også i Milano kom vi nært og personlig med Kuro Sumi Pro-Team, et kraftsenter av italienske kunstnere som lager flotte arbeider, inkludert Marta Make (ved hjelp av hennes Fine Art Black & Grey-blekksett), Mr Nobody og Lucky Luchino.

Gjennom året hang vi med noen fantastiske tatoveringsartister mens de skapte kunsten sin, og har timelapse-videoer for å vise det! Fra tegneseriefargeeksperter som Tiggy Tattoos til kongen av fargerealisme David Corden, dette er din sjanse til å se tatoveringer lages fra start til slutt.

Noen timelapses kom fra stevnebesøk, som David og Tiggy's - vi fikk også Lom og Akos Keller på Liverpool Tattoo Convention, pluss en hel rekke utmerkede artister på Milano Tattoo Convention inkludert Caterina Molin, Duda Lozano og El Whyner.

Vi klarte også å ta noen timelapser mens vi besøkte våre sponsede artiststudioer – i år var vi så heldige å besøke Matt Daniels på Season One Tattoo i Preston, samt Laura Lenihan og Adrian De Largue på Six Bullets i Islington.

Vi feiret Halloween med Thomas Carli Jarlier, og laget både et dybdeintervju og en timelapse av hans gotiske skrekkverk.

Som vanlig fremhevet vi en av våre sponsede tatoveringsartister hver måned, med artikler som viste frem livene og verkene til Jay Butler, Simon Mora, Rachel Van Machelen og Calvin Moktar.

Så endret vi taktikk, og bestemte oss for at vi skulle få vite mer om de ekte artistene - så du kan nå sjekke ut intervjuer med personer som Toni Angar, Priit Salusoo, Keira Rose, Gaby Castel, Spendlo, Eliot Kohek, Sissy_Ink og Joe Frost!

Når det gjelder utstyr, har FK Irons virkelig bortskjemt oss alle i år med en rekke nye tilbud. Flux Max med Powerbolt II kan være vår favoritt trådløse maskin og batteripakke som kommer ut i år, og du kan sjekke vår anmeldelse av den nedenfor.

Men selskapet stoppet ikke der, å nei – vi fikk også tre nye batteripakker fra FK Irons med Airbolt, Airbolt Mini og Powerbolt+. Og så fikk vi Killswitch-fotpedalen, som er kompatibel med alle de nye batteripakkene, pluss nye grep for FKs Flux- og EXO-maskiner. 

Cheyenne ga ut sin etterlengtede HAWK Pen Unio til stor spenning - en himmelsk sammenslåing av modellene HAWK Spirit, Thunder og Pen i én maskin! Den kontinuerlig justerbare slaglengden og brede stingfrekvensen gjør Unio ideell for de fleste tatoveringsstiler.

Vi ønsket Recovery velkommen på vår liste over etterpleieprodukter med et stort utvalg av produkter for tatoveringer, piercing og stretching, inkludert sjablonglås, saltvannsspray og barrierefilm for å holde kroppsmodsene dine sunne og glade.

I mellomtiden slapp A Pound of Flesh sine tatoverbare Cutie Dolls som er over 10" høye, tilgjengelig i Fitzpatrick Tones 2-5, samt deres Lucky Ducky og Grapefruit-stykker, som ble med i serien av tatoverbare falske hudprodukter fra merket.

De fryktede EU REACH-forskriftene trådte også i kraft i år, og vi så tatoveringsblekkprodusenter kappes om å produsere de beste REACH-kompatible seriene. Kuro Sumi ga ut sin Imperial-serie, mens World Famous dominerte fargemarkedet med sin Limitless-serie, til stor lettelse fra europeiske artister!

Begge selskapene lager flotte REACH-kompatible blekk, samt spesialiserte blekksett laget i samarbeid med tatoveringsartister. World Famous ga ut Limitless-sett med A.D. Pancho og vår sponsede artist Thomas Carli Jarlier, mens Kuro Sumi Imperial ga ut Zhang Po Grewyash Shading-settet, Marble Stone-settet og Marta Makes Fine Art Black and Grey-settet.

Med Kuro Sumi og World Famous som ledet satsingen for å lage EU-sikkert fargeblekk, ønsket vi å få så mye informasjon ut av dem som vi kunne. Sjekk ut intervjuene våre med Lou Rubino fra World Famous og Zhang Po fra Kuro Sumi for mer informasjon om disse titanene i tatoveringsindustrien, hvordan de forholder seg til de nye forskriftene, og hva de tror vil bli den neste store tingen innen tatovering.

Og ikke glem våre andre bak-kulissene intervjuer med slike som Hustle Butters Richie Bulldog, David Barroso, grunnlegger av Mustoku og Richard Weiss, Head of Product Management hos Cheyenne, som var så snille å svare på spørsmålene våre og gi oss litt innsikt i disse selskapene vi elsker.

Det har vært litt av et år, og vi gleder oss til å få gjort enda mer 2023 - hold øynene åpne og ikke glem å følge oss på Instagram og Facebook for konkurranser, live-chatter med bransjelegender og tatoveringsinspirasjon!