Juletiden er her igjen, og vi elsker absolutt alt med julen!

Før vi begynner å sette opp resten av dekorasjonene våre, ønsket vi å bruke litt tid på å mimre om tidligere julefestligheter sammen med våre gode venner og sponsede artister.

Bli med oss når vi tar et tilbakeblikk på tidligere julevideoer, og vi håper du finner noe flott tatoveringsutstyr under treet ditt og i strømpen din!

2019 – Jairo Carmona – En tegneseriejul

Til jul i 2019 dro vi ned til London for å besøke Jairo Carmona, en tatovør kjent for sine lyse og fargerike tegneserietatoveringer med en nyskolevri.

Jairo fikk oss virkelig i julestemning med en koselig tegneserieakitig hyttetatovering som garantert vil sette deg i en julestemning.

2018 – David Corden & Semper Tattoo Studio

Tilbake i 2018 bestemte vi oss for å dra opp til den vakre byen Edinburgh for å intervjue den anerkjente tatovøren David Corden i Semper Tattoo-studioet hans.

Vi greide å rive oss vekk fra julemarkedet lenge nok til å filme tatovørene i studioet, mens de jobbet på noen glimrende tatoveringer.

Pass på at du tar en titt og sprer julegleden!

2017 – Richie Bulldog & Hustle Butter Deluxe – ‘Twas the Night Before Christmas

Killer Ink slo seg sammen med julenissen for å bringe litt julestemning i 2017.

Bare det var ikke bare julenissen i drakten sin, men vår gode venn og suverene hustler Richie Bulldog, medgründeren av den beste tatoveringspleien som finnes, ho-ho-Hustle Butter Deluxe!

God jul til alle sammen, hust det er ingen ting som slår hustle!

Bonus: 2019 – Jairo Carmona – Tatovering timelapse

Vi filmet en timelapse av den Killer Ink-sponsede artisten Jairo Carmona som skapte den tidligere nevnte koselige tegneserietatoveringen i hans MorningStar Tattoos-studio i London, Storbritannia til julen 2019.

Bonus: 2018 – Elliott Wells – Tatovering timelapse

Mens vi var i det Edinburgh-baserte Semper Tattoo-studioet i 2018, filmet vi også en timelapse av når tatovøren Elliott Wells jobber med et helt rå Hannya-maske tatovering.