Endelig feirer de sitt 13. år, 2022 Evian Tattoo Show er tilbake i virksomhet for Halloween-helgen!

Stevnet finner sted i Évian-les-Bains i Sørøst-Frankrike den 28., 29. og 30. oktober, og vil samle tatoveringsartister fra hele verden for å vise frem ferdighetene deres.

Selv om det er massevis av talent tilgjengelig over den tre dager lange festivalen, er vår gode venn Paul Vander-Johnson garantert et blikkfang med sine livlige, noen ganger psykedeliske, skrekk-tatoveringsdesign. Hvis du vil ha en av hans unike tatoveringer, må du ta kontakt tidlig!

Det vil være noen få tatoveringskonkurranser i løpet av helgen, inkludert 'Beste liten tatovering', 'Beste medium tatovering' og 'Beste store tatovering', samt 'Beste fra fredag & lørdag', 'Beste fra søndag' og 'Showets beste'. Og hvis det blir for mye tatovering i løpet av de tre dagene – eller bare har lyst på et sceneskifte – kan du gå over til burleskscenen for å få med deg et show.

For bare €20 per billett for hele helgen og alle under 16 år slipper inn gratis, er Evian Tattoo Show garantert en hit for de som har gått glipp av stevner de siste årene!