Drevet av Barcelona Art and Urban Movement-gruppen, pågår BAUM Fest 2022 fra 7.- 9. oktober på Fira Barcelona Exhibition Centre.

Opprinnelig kjent som Barcelona Tattoo Convention da den startet for 25 år siden, er BAUM Fest fortsatt i hjertet av Barcelona. Den tre dager lange tatoveringskonvensjonen er dedikert til å endre offentlig oppfatning av sektoren og kunstformen, og normalisere tatoveringskulturen.

Som navnet antyder, er BAUM Fest ikke lenger bare en tatoveringskonvensjon – den har vokst til å bli vertskap for flere alternative arrangementer, inkludert et motorsykkelshow, en urban kulturfestival og en ekstremsportkonkurranse.

Mer enn 300 tatovører vil være tilstede, inkludert noen få av våre sponsede artister! Finn den danske tatovøren Mads Thill for intrikate, men store design, som ofte dekker hele kropper, eller sjekk ut Thomas Carli Jarlier, den franske artisten som skaper utrolig svart og grå realisme.

Hvis du leter etter en fargerealistisk tatovering, er Jose Gonzalez og David Barrera gutta du må besøke, som tatoverer utrolige portretter av rockestjerner og filmikoner (blant annet).

Det vil være mye å utforske, fra graffitiutstillinger, breakdance-forestillinger og et tilpasset motorområde med utstillere og workshops. Landsbyen vil ha mange shoppingmuligheter for både tatovører og samlere, og når du blir sulten, kan du ta turen til Gastronomic Zone som er fylt med barer og matbiler.

BAUM Fest vil være åpen fra 11.00 til 23.00 den 7. og 8.og avsluttes kl. 22.00 den 9. Du kan få tilgang til alle tre dagene for € 48, og alle under 8 år kommer du inn gratis med en juridisk verge, så kjøp online eller i døren!