Den svært etterlengtede Milano Tattoo Convention er satt til å returnere i 2022 for nok et år med utrolige tatoveringsartister og eksepsjonell underholdning.

Etter å ha blitt kansellert i 2021 på grunn av koronaviruspandemien, kommer Milano Tattoo Convention tilbake med et smell!

Den 26.utgaven av stevnet vil bli holdt på Fiera Milano City nær sentrum av Milano fra 21. til 23. oktober og vil inneholde over 400 av de beste tatoveringsartistene fra hele verden.

Mens hovedattraksjonen for arrangementet åpenbart er de mange talentfulle tatovørene, vil det være rikelig med annen underholdning over helgen, fra luft- og danseforestillinger til show av den ekstreme kroppsmodifikasjonsgruppen, Mutant Suspension Squad.

Midt i det hele finner du noen få av våre sponsede artister. Finn svart og grå realismeekspertene Thomas Carli Jarlier, Yarson Stahowic og Dimitris Panagopoulos, hver med sin egen stil, eller kom innom Christian Boye Larsen for å se hans frihånd monstertatoveringer.

For realistiske skrekktatoveringer er Sandry Riffard og Mirel de du burde besøke, og begge tilbyr et unikt spinn på temaet. Hvis du leter etter fantasy portrettarbeid, er Sampaguita Jay din kvinne, og du vil finne massevis av abstrakte tatoveringer og surrealisme hos Damian Gorski, Tomasz Torfinski og Rich Harris.

Det vil også være en hel rekke konkurranser langs den tre dager lange ekstravaganzaen, med priser for de mest fremragende tatoveringene laget under arrangementet. Priser vil bli delt ut i 'Black & Grey" og "Colour"-kategorier på tvers av små, mellomstore og store design, med en "Best of Friday", "Best of Saturday" og en "Best of Show" for å avrunde det hele.

Med tatovører som kommer fra alle verdenshjørner, gleder vi oss til å se de fantastiske tatoveringene som kommer ut av årets konvensjon, og vi håper å se dere alle der!