Kuro Sumi er en verdenskjent produsent av tatoveringsblekk av høy kvalitet, og er sterkt inspirert av tradisjonell japansk tatoveringskunst.

Kuro Sumi-tatoveringsblekket kommer opprinnelig fra Japan, og har blitt en favoritt blant tatovører over hele verden. Med sitt utvalg av førsteklasses farger er blekket et av de aller beste som er tilgjengelige på markedet.

I januar 2022 ble det gjort endringer i EU-regelverket, under REACH-direktivet (Registration, Evaluation, Authorization & Restriction of Chemicals), som fastsetter nye retningslinjer for ingredienser i tatoveringsblekk og produksjonen av disse.

Etter at disse endringene ble annonsert bestemte Kuro Sumi seg for å lage en ny serie med EU REACH-kompatibelt tatoveringsblekk , som vil gi tatovører over hele verden fortsatt tilgang til førsteklasses blekk. Dermed ble den nye Imperial-serien skapt - the return of the King!

Kuro Sumi har, med omfattende forskning og stor omhyggelighet i alle faser, vært i stand til å fortsette tradisjonen og skape nødvendig tatoveringsblekk. Den nye Imperial-serien overgår EU-standardene og er i fullt samsvar med REach- , noe som betyr at tatovører kan fortsette å gjøre det de kan best!

Imperial-formelen er laget av førsteklasses organiske materialer, er eksepsjonelt levende og fullstendig vegansk. Disse blekkene har blitt produsert med tanke på sikkerhet, i et toppmoderne laboratorium, noe som sikrer at alle partier alltid er helt feilfrie.

Kuro Sumi Imperial er tilgjengelig i en serie med levende farger, slik at tatovører kan la fantasien få fritt spillerom og lage iøynefallende design. I tillegg har alt blekk i Imperial-serien blitt testet for fargekvalitet av førsteklasses tatovører.

Alle farger i Imperial-serien kan kjøpes fra Killer Ink, og er flere farger under planlegging for denne serien. Husk å følge med på våre sosiale media for flere oppdateringer om Kuro Sumis Imperial-serie, som er i samsvar med REACH-forskriftene!