Basert i Bretagne på Kalil Tattoo Family studioet, er Calvin den yngste av Moktar-klanen og en prisvinnende ekspert på svarte og grå realistiske tatoveringer.

I fotsporene til sin far, Kalil Moktar Sr., var Calvin en ivrig tatovør som liten, og fylte notatbok etter notatbok med popkulturfigurer og japansk-inspirert kunst og trykk. Han var vant til å se faren sin tatovere fra sofaen i stuen, noe som briger Calvins kjærlighet til bransjen ned til stemningen han følte i rommet da han så faren tatovere sin eldste bror.

Hans første tatovering var en liten bombe på farens kalv, og han har vokst bemerkelsesverdig som tatovør siden den gang, og vunnet priser på en rekke stevner rundt om i verden. Hans selvskrevne "fusjonsstil" har mange forskjellige påvirkninger - for det meste realisme og japansk - som gjør ham i stand til å tilpasse seg nesten alle design.

Calvins første store seier var "Best of Show" på Chaudes-Aigues tatoveringsfestival i 2015. Han ville fortsette å ta flere utmerkelser i løpet av de påfølgende årene, inkludert "Best of Saturday" på Deauville Tattoo Fest i 2017, "Best Black and Grey" på Cezanne Tattoo Convention 2017, deretter 1. plass neo-tradisjonell på International New York Tattoo Show i 2019. Sammen med sin kunstneriske familie driver han Corsair Tattoo Ink-festivalen i Bretagne, som feirer sitt femte år i 2022.

Hans utrolige arbeid er gjort mulig med Cheyenne roterende maskiner og patroner fra KWADRON, samt tatoveringsblekk fra World Famous Ink, som har et av de største fargespektene i butikken vår.

Se gjennom Calvins arbeid, og du vil finne en mangfoldig blanding av tatoveringsstiler, fra fotorealistiske portretter til delikat naturarbeid og til og med fargerike, dristige design som viser at han er mer enn bare en ekspert innen svart og grå arbeid.

Finn det siste og beste av Calvin Moktars kunstverk på Facebook- eller Instagram-sidene hans.