Hattie Cox er en tatovør fra Storbritannia som spesialiserer seg på alt innenfor  fargerealisme, spesielt friske, fruktige og blomstrete motiver.

Spol tilbake seks år og Hatti startet sin tatoveringskarriere ved Nala Tattoo & Piercing Studio i Tamworth, hvor arbeidet hennes varierte fra dristige tradisjonelle tatoveringer til svart og grått mønsterarbeid mens hun finpusset ferdighetene sine.

Flyttingen til det Coventry-baserte skreddersydde tatoveringsstudioet Infinite Ink tidlig i 2017 så Hattie begynte å ta arbeidet sitt opp et nytt nivå og begynte å fokusere mer på realistiske tatoveringer, enten det er i farger eller svart og grått – selv om hennes portefølje av strålende tradisjonelle og neo-tradisjonelt arbeid også fortsatte å blomstre!

Etter en kort periode ved Sōma Tattoo Studio i Oxford, fant Hattie seg selv i det Killer Ink sponede studioet Dark Horse Collective, plassert i Sutton Coldfield og eid av kunstnere Rich Harris og Jamie Lee Knott, der tatoveringene hennes med blomster og frukt blomstret.

Spol frem til 2021 og Hattie startet neste fase av tatoveringskarrieren på Tudor Row Tattoo i den idylliske katedralbyen Lichfield. Hun fortsetter å produsere noe av det beste og smarteste kroppskunsten som finnes, og vi kan ikke vente med å se hvor tatoveringene hennes tar henne videre!

For å skape sin fantastiske fargerealisme og blomsterarbeid, bruker Hattie en rekke rekvisita fra Killer Ink, inkludert Eternal Tattoo Ink, Intenze Tattoo Ink, og Stencil Stuff.

Sørg for å følge Hattie Cox på Instagram for å holde deg oppdatert på alle de siste tatoveringene hennes!